INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Transferul lui Neuer o seacă pe Bayern de bani » 50 de milioane!

Neuer se pregăteşte să devină cel mai scump portar din istoria fotbalului german
Foto: Reuters
Neuer se pregăteşte să devină cel mai scump portar din istoria fotbalului german Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 20:40

Munchenezii îi vor plăti 25 de milioane de euro lui Schalke şi alte 25 de milioane internaţionalului german de-a lungul a patru ani de contract

Cifrele care se vehiculează în jurul transferului lui Manuel Neuer de la Schalke la Bayern sînt din ce în ce mai ameţitoare. Portarul "naţionalei" Germaniei, anunţă cotidianul Bild, va ajunge să-i coste pe munchenezi o adevărată avere: 50 de milioane de euro!

Numai transferul de la "mineri" e evaluat la 25 de milioane, exact cît a plătit multipla campioană a Germaniei pentru Ribery, în 2007, şi cu un milion mai mult decît a dat pe Robben doi ani mai tîrziu! Dintre aceştia, 18 milioane vor fi plătite pe loc, restul ulterior.

De top e şi pachetul salarial pe care bavarezii i l-au pregătit noului lor goalkeeper: 25 de milioane de euro. Bani pe care acesta-i va încasa de-a lungul a patru ani de contract.

6,25 milioane de euro anual net va încasa Neuer la Bayern conform acordului pînă-n 2015

24 milioane de euro e cota de piaţă a portarului lui Schalke, conform transfermarkt.de. A 4-a ca valoare din Europa, după Casillas (35), Cech (26) şi Buffon (25)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ciupi0812
ciupi0812  •  13 Mai 2011, 06:04

ori bild ori beeehcali, doar cuvintele difera...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close