INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŢSKA SOFIA

Trică: "L-aş ajuta mult pe Andone la ŢSKA, dar vreau un trofeu cu Universitatea" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Eugen Trică spune că a fost contactat de oficialii lui ŢSKA Sofia, care i-au solicitat părere în legătură cu numirea lui Ioan Andone în funcţia de antrenor al echipei bulgare.

"Domnul Andone mi-a cerut sfatul, am jucat acolo doi ani şi aveam unele lucruri pe care i le puteam spune. E un pas înainte pentru el, echipa e una dintre cele mai titrate din Europa. L-aş ajuta foarte mult dacă aş merge acolo, dar am venit la Universitatea să iau un trofeu. I-am dat referinţe foarte bune, am lucrat excelent la Cluj şi mă aştept să reuşească.

CSKA stă bine financiar, are 4 puncte în spatele lui Levski, deci şanse mari la titlu, şi s-a calificat şi în semifinalele Cupei. Bulgarii m-au întrebat cine sînt cei mai buni antrenori români, i-am spus că Mircea Lucescu, Piţurcă şi Andone. Primii doi erau greu de luat, aşa că s-au orientat spre Ando", a spus Trică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  18 Ianuarie 2010, 03:17
Postat de dorup pe 17 Ianuarie 2010, 22:08

Trica , tu cel mai mult ne-ai ajuta daca ai disparea din fotbal , impreuna cu Lorena si marea devoratoare de fotbalisti , Ana Maria Prodan , cu toti olteni prosti si tari in clanta dar fara vreun neuron in creier !

da ma .. de ce vrei sa plece ..k o luati in gura de la olteni pe unde va prind ;))

dorup
dorup  •  17 Ianuarie 2010, 22:08

Trica , tu cel mai mult ne-ai ajuta daca ai disparea din fotbal , impreuna cu Lorena si marea devoratoare de fotbalisti , Ana Maria Prodan , cu toti olteni prosti si tari in clanta dar fara vreun neuron in creier !

brasoveanul1
brasoveanul1  •  17 Ianuarie 2010, 19:45

andone nu sta mai mult de 3 etape la bulgari ca stim cu totii ca este un antrenor 'mare' /// murim de ras pe la ce echipe ajung niste amatori care nu au nici o treaba cu fotbalul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează