INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NETFLIX

Tulburarea de care suferă David Beckham: „Aștept să doarmă lumea, apoi încep. Știu că e ciudat”

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 09:47 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 11:49

Fostul mare fotbalist englez David Beckham, 52 de ani, a recunoscut încă de când era în activitate că suferă de o tulburare obsesiv-compulsivă. Acum, într-un documentar Netflix, a povestit noi detalii despre afecțiune, notează El Pais

„Totul trebuie să fie ordonat și la linie. Când pun băuturile răcoritoare în frigider, ele trebuie să fie în număr par. Dacă e una în plus, o scot de acolo și o pun în alt frigider. Când ajung la hotel, iau toate cărțile și pamfletele din cameră și le încui într-un dulap”, mărturisea David Beckham cu mai mulți ani în urmă. 

Acum, în documentarul Netflix, a continuat seria dezvăluirilor: „Când toată lumea doarme în casă, obișnuiesc să curăț lumânările folosite, mă asigur că sunt aliniate corect, ca totul să fie ordonat. Dacă e vreo pată pe unul dintre paharele în care e lumânarea, o curăț. Știu, pot fi destul de ciudat”. 

David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
David Beckham și Victoria Beckham / foto: Guliver/Getty Images
+27 FOTO
Cum se menține în formă Ilie Dumitrescu la 54 de ani: „Nu mai mănânc 3 lucruri”
METROSPORT
Cum se menține în formă Ilie Dumitrescu la 54 de ani: „Nu mai mănânc 3 lucruri”

„Ești nebun? Chiar crezi că aș putea locui acolo?” » David Beckham a spus NU unui transfer din cauza soției, Victoria

Sven-Goran Eriksson, fost selecționer la naționala Angliei, a relatat o anecdotă ce îi are protagoniști pe David Beckham și Victoria Beckham, cei care formează unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din sportul mondial.

Intervievat de postul suedez de radio „Summer in P1”, Sven Goran Eriksson și-a adus aminte de perioada în care o antrena pe Leicester, când a vrut să dea o lovitură de imagine și a încercat să-l convingă pe Beckham să revină din Statele Unite pentru a juca pentru „vulpi”.

Reputatul tehnician suedez, selecționer al Angliei între 2001 și 2006, a pregătit-o pe Leicester între 2010 și 2011. Totuși, dorința acestuia nu s-a mai materializat, iar opinia Victoriei Beckham a cântărit decisiv, notează jurnaliștii de la AS.

Culmea, David Beckham, pe atunci la Los Angeles Galaxy, își dăduse acceptul pentru a juca la Leicester. Însă legenda Angliei nu-i ceruse părerea soției Victoria, un etalon al eleganței feminine.

„Ne-am întâlnit la o gală de fotbal din Londra. Știind că i se va încheia curând contractul, l-am propus la echipa mea. Inițial, părea că va accepta.

Dar, a doua zi, Victoria a intrat în biroul meu. S-a uitat la mine și a întrebat brusc: «Sven! Ești nebun? Chiar îți imaginezi că eu aș putea locui în Leicester?!»” Ulterior, David mi-a cerut scuze și mi-a explicat că, atunci când juca în Spania, nici măcar Madridul nu era suficient de elegant pentru ea (pentru Victoria)”, a rememorat Eriksson.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ziua cea mare în Serie A? Napoli poate lua titlul în Italia, dacă Inter o bate pe Lazio » Comentăm împreună evenimentele din „Il Calcio”

„Noul Iniesta” a debutat la 15 ani pentru Barcelona: cel mai tânăr fotbalist din istoria catalanilor

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
brentford
brentford  •  30 Aprilie 2023, 14:42
Postat de flipendo pe 30 Aprilie 2023, 10:51

Nea Mitică, învață să traduci, tată! Ia PAMFLETELE de la hotel și le închide în dulap? :-)))

Mitica Docan :)))) Un fel de alt pseudonim Andra Mocanu :))) Nici nu s-au sinchisit sa corecteze traducerea google. Si apoi ne trage domnul Tepelin de urechi,cum ca e democratie si putem alege sa citim orice alta publicatie de sport,care nu exista.

Moshu
Moshu  •  30 Aprilie 2023, 11:47
Postat de flipendo pe 30 Aprilie 2023, 10:51

Nea Mitică, învață să traduci, tată! Ia PAMFLETELE de la hotel și le închide în dulap? :-)))

Ce stiti voi bre ? Prin hotelele alea e o sumedenie de pamflete care,daca nu le incui bine,misuna prin camera de te sperii noaptea si patesti alte alea !!

komosikus
komosikus  •  30 Aprilie 2023, 11:18

Haha! Incuie pamfletele in dulap! Asta nici comunistii n-au reusit! Pamfletul este o satira. Mai baieti, exista dex online, nu e greu...cand era boss-ul tanar trebuia sa mearga la biblioteca sa verifice, acum dai un click si gata!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează