INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

UEFA n-a avut milă de Mourinho: cinci etape în tribună » I-au dat o palmă!

Mourinho n-a vrut să vorbească ieri şi l-a trimis la conferinţa de presă pe secundul Karanka Foto: Reuters
Mourinho n-a vrut să vorbească ieri şi l-a trimis la conferinţa de presă pe secundul Karanka Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 20:25

Antrenorul Realului a fost pedepsit drastic după incidentele de la manşa-tur a semifinalei cu Barcelona

Pe Jose Mourinho îl vom mai vedea pe banca Realului, în Ligă, abia pe la începutul lui noiembrie, în a patra rundă din faza grupelor. Ieri, la Nyon, Comisia de disciplină a UEFA a dat cu el de pămînt, suspendîndu-l pe cinci etape!

Una a bifat-o deja, în returul semifinalei cu Barcelona (1-1), iar o alta e "cu suspendare" pe trei sezoane. Altfel spus, dacă în acest interval de timp mai comite vreo abatere, i se va adăuga automat la sancţiunea pe care o va primi. Îi mai rămîn, aşadar, trei de efectuat, în ediţia viitoare a competiţiei.

Cum s-a judecat? Potrivit cotidianului Marca, forul continental i-a dat lui Mourinho o etapă pentru eliminarea din timpul manşei-tur a semifinalei cu catalanii (0-2). Iar alte trei ca urmare a afirmaţiilor de la conferinţa de presă, unde a acuzat UEFA că face jocurile Barcelonei în Ligă.

În fine, ultima dintre etape Mourinho o datorează faptului că a mai fost pedepsit în acest sezon. Motivul? La meciul din grupe cu Ajax (4-0), le-a sugerat lui Xabi Alonso şi lui Sergio Ramos să-şi provoace eliminarea pentru a sta în ultima etapă şi a evita astfel o posibilă suspendare în "optimi".


50.000 de euro e amenda pe care i-a aplicat-o UEFA lui Mourinho împreună cu cele 5 etape de suspendare

Jose face apel
Mourinho se consideră nevinovat şi a decis să facă apel. Tehnicianul portughez e susţinut de Real, care-i pregătit să meargă pînă-n pînzele albe: "Vom apela inclusiv la judecata Tribunalului de Arbitraj Sportiv dacă e nevoie".

Pepe, o etapă. Pinto, trei
Eliminaţi şi ei în cursul manşei-tur, fundaşul madrilen Pepe a fost sancţionat cu o etapă de suspendare, efectuată deja în retur, iar portarul de rezervă al Barcei a luat trei. Totodată, Real a primit o amendă de 20.000 de euro pentru "conduita nepotrivită" a suporterilor săi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mariusss10
mariusss10  •  07 Mai 2011, 11:46

un mare antrenor cu un caracter mic... s'a obisnuit prea tare sa castige cu albitrii... si acum ca altii au reusit acest lucru, desi barcelona, sa fim sinceri, a jucat fotbal fata de ce a jucat mourinho in anii trecuti.... Visca Barca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează