INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Uli Honess, şantaj de 200.000 euro! » Cum a încercat un infractor să îi facă rău preşedintelui lui Bayern

Honess a fost
Honess a fost "marcat" din toate părțile la proces

Articol de - Publicat miercuri, 14 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 13 mai 2014 22:48

Un fost deţinut l-a ameninţat pe ex-preşedintele lui Bayern că-l aşteaptă iadul în închisoare dacă nu-i dă banii. Poliţia i-a organizat un flagrant şi l-a prins.

Necazurile se ţin scai de Uli Honess. Condamnat pe 13 martie la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru evaziune fiscală, fostul preşedinte al lui Bayern (62 ani) s-a trezit deunăzi cu un plic dubios în cutia poştală. Conţinutul, o scrisoare în care era ameninţat de un necunoscut că după gratii îl aşteaptă iadul pe pămînt dacă nu-i dă 200.000 de euro: "Inclusiv familia ta e în pericol".

Honess a alarmat poliţia, care i-a organizat infractorului un flagrant, sîmbătă, în cartierul munchenez Forstenried. Şi l-a arestat cînd încerca să dispară cu banii. Autorităţile au dezvăluit ulterior că e vorba despre un fost deţinut în vîrstă de 50 de ani, care avea o întreagă reţea în închisorile nemţeşti, prin intermediul căreia chiar putea să-i facă rău fostului internaţional.

Vrea altă închisoare
Deşi sentinţa a fost pronunţată acum două luni, Honess încă aşteaptă să fie încarcerat. Recent el a cerut schimbarea penitenciarului Landsberg am Lech, ales de autorităţi: "Dată fiind mediatizarea excesivă a închisorii aş putea avea probleme acolo".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează