FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Politicul se implică să ducă finala Cupei, "U" - Steaua, la Cluj: "Ar reprezenta o reparaţie morală"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 19:24

În ultimele zile s-au creat tot mai multe controverse în legătură cu locul de desfăşurare a finalei Cupei României dintre Steaua şi Universitatea Cluj.

Primarul Clujului Emil Boc a trimis astăzi o adresă către FRF privind susţinerea organizării finalei Cupei pe Cluj Arena, anunţă Mediafax.

"Ne adresăm dvs. în numele comunităţii municipiului Cluj-Napoca şi a tuturor iubitorilor fotbalului din Transilvania, cu scopul de a face cunoscute cîteva aspecte pe care vă rugăm să le aveţi în vedere la stabilirea locului de desfăşurare a finalei Cupei României la fotbal.

Stadionul Cluj Arena dispune de toate facilităţile necesare găzduirii unui eveniment de asemenea importanţă, fiind unul dintre cele mai moderne din Europa de Est, conform clasificării UEFA. Într-o perioadă în care doar trei oraşe din ţară se pot mîndri cu o infrastructură modernă în ceea ce priveşte stadioanele, Clujul a fost ocolit în atribuirea unei competiţii importante, iar găzduirea finalei Cupei României ar reprezenta o reparaţie morală", se arată în documentul citat.

Finala Cupei României dintre Steaua şi Universitatea Cluj se va juca pe 31 mai, însă stadionul n-a fost încă stabilit.

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (89)
inexistentus
inexistentus  •  06 Aprilie 2015, 20:05

Politicul sa se implice si sa convinga mapn-ul sa lase Steaua in pace. Razboiul lor e unde zice nato, nu pe gazon.

travka
travka  •  06 Aprilie 2015, 22:43

nu inteleg ce atata scandal, sa trag la sorti din urna din 4-5 arene ok gen Cluj-BUcuresti-Ploiesti-Ceahlaul si Medias si gata, oricum la cum arata U Cluj Steaua o sa le dea cu terenu in cap, de fapt cred ca orice echipa din liga B ii bate pe U Cluj rau de tot, oamenii sunt la nivel de amatori, abia stau pe teren, ar fi surpriza anului sa bata U Cluj pe Steaua in finala

carol_k
carol_k  •  06 Aprilie 2015, 20:48

Boc se implica ? Cine mai sta sa-l asculte pe Boc ? Voi presa ii amplificati mesajul disperat.Sa se joace finala la Cluj dar nu pt ca o cere Boc ! Ar trebui ca FRF sa-i raspunda oficial si sa-l someze sa inceteze cu aceste populisme ieftine dar asa cum stim la FRF nu avem niste oameni de isprava ci niste soareci de birou speriati si de umbra lor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează