INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Cum trăiește Dani Alves, după condamnarea pentru viol: „Mă adaptez la orice” » L-a șocat pe reporter la masă

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 11:15 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 12:28

Dani Alves (40 de ani), fostul mare fundaș brazilian, s-a întâlnit, în ziua în care este obligat să se prezinte la tribunal, cu un reporter de la El Periodico. „Meciul pe care trebuie să-l joc acum e în justiție și nu știu când se termină”. El are interdicție de a părăsi Spania.

Pus în libertate sub supraveghere, Dani Alves a acceptat, într-o zi de vineri în care trebuia să iasă din casă pentru a se prezenta la tribunal, așa cum prevede eliberarea pentru cauțiunea de un milion de euro, provocarea de a discuta despre viața actuală de după condamnarea de patru ani și jumătate pentru viol. Fostul fundaș de 40 de ani dezvăluie pentru El Periodico că „este bine și liniștit".

Dani Alves refuză să comenteze cazul lui

Reporterul cotidianului din Catalunia a stat la o cafea cu unul dintre cei mai titrați fotbaliști din lume, ca număr de trofee câștigate, și a aflat ieri detalii despre viața de dincolo de gratii, unde Dani Alves a stat timp de 14 luni. „Să merg la tribunal e ceea ce trebuie să respect în fiecare vineri și asta este tot. Nici nu am prea multe alte lucruri de făcut", a spus brazilianul.

Dani Alves l-a șocat pe reporter la masă

„Îmbrăcat într-un tricou alb și pantaloni de trening și cu câteva kilograme în minus”, așa l-a surprins reporterul spaniol pe fostul fundaș, la restaurantul Mr. Porter din Barcelona, alături de bunul lui prieten, Bruno Brasil.

Spaniolii scriu că Dani Alves și-a comandat osso buco din miel gătit la foc lent (n.r- o mâncare italienească, care la origine se face din vită), 100 de grame de vită Wagyu cu praz prăjit, ardei iute și mămăligă cu trufe. A băut un vin Pinot Noir, ca desert a avut un sorbet thailandez cu mango, cocos și lime. A băut la final o cafea. Totul l-a costat 233 de euro.

GALERIE FOTO. Cum arată casa în care stă Dani Alves în Barcelona

Cum arată vila lui Dani Alves din Barcelona // FOTO: Instagram
Cum arată vila lui Dani Alves din Barcelona // FOTO: Instagram
Cum arată vila lui Dani Alves din Barcelona // FOTO: Instagram
Cum arată vila lui Dani Alves din Barcelona // FOTO: Instagram
Cum arată vila lui Dani Alves din Barcelona // FOTO: Instagram
+7 FOTO

Alves n-a vrut să comenteze cazul său „pentru că e încă în curs de urmărire penală. În ciuda acestui fapt, a acordat o exclusivitate unei publicații populare din țara lui în schimbul milionului de euro pentru plata cauțiunii, potrivit jurnalistei Marisa Martín Blázquez, colaboratoarea emisiunii Fiesta (Telecinco).

„Nu locul face omul, ci omul sfințește locul!"

Pentru a se scuza, el a făcut o comparație cu fotbalul ca să descrie momentul său actual: „Meciul pe care trebuie să îl joc este în justiție. Nu am nici cea mai vagă idee despre cât ar putea dura, până când toate recursurile prezentate de părți vor fi soluționate".

Dani Alves a părăsit provizoriu închisoarea „Can Brians 2" pe 25 martie 2024, doar după ce a plătit cauțiune de un milion de euro.

Cu toate acestea, el a comentat puțin despre cum a petrecut 14 luni la pușcărie. Potrivit spuselor sale, nu pare să fi fost un regim prea dur, deși arată mult mai palid și slab decât înainte să fie încarcerat.

„Oriunde mă duc, supraviețuiesc! Și mă adaptez la orice, pentru că pentru mine nu locul face persoana, ci persoana sfințește locul!", a subliniat Dani Alves zâmbind, fără să intre în detalii.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a vândut în Serie A a semnat! Anunțul clubului: „A reprezentat un efort financiar din partea noastră”
POLONIA
Jucătorul pe care Gigi Becali l-a vândut în Serie A a semnat! Anunțul clubului: „A reprezentat un efort financiar din partea noastră”
Cum i-au motivat fanii pe românii de la Gaziantep. Ce surpriză le-au făcut după ultimul meci!
TURCIA
Cum i-au motivat fanii pe românii de la Gaziantep. Ce surpriză le-au făcut după ultimul meci!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
contrabas3
contrabas3  •  06 Aprilie 2024, 18:42

Aș mânca un Wagyu steak! Hmm… ar merge bine și un ribeye…

VanBasten2000
VanBasten2000  •  06 Aprilie 2024, 13:09

Traieste.mai bine decat multi romani in libertate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează