INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Umilinţa cu Petrolul a dus la demiterea lui Dusan Uhrin junior » ”Nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor”

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 18:12

Cehii de la Viktoria Plzen n-au suportat eliminarea din Europa, în detrimentul Petrolului (1-1, 1-4), şi au trecut la măsuri extreme.

L-au dat afară pe Dusan Uhrin junior, 46 de ani, la cîteva zile de la succesul răsunător al ploieştenilor pe terenul unde doar 4 mari echipe au învins. Viktoria s-a calificat de trei ori în ultimii 3 ani în grupele cupelor europene, de două ori în Champions League şi o dată în Europa League.

"Nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor", a declarat Adolf Sadek, directorul general al clubului. Nu se ştie cine va prelua echipa, se va anunţa zilele viitoare. Uhrin jr. a preluat formaţia în luna decembrie 2013, după ce Pavel Vrba a fost numit în funcţia de selecţioner al "naţionalei" Cehiei. Dusan a antrenat şi-n Liga 1, pe Poli Timişoara şi pe CFR Cluj, mai fiind, în cariera sa, şi pe lista Stelei, a lui Dinamo şi a lui FC Vaslui.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
reds10dogs
reds10dogs  •  12 August 2014, 10:29

Probabil s a jucat puternic la pariuri! Ca si ''MINUNEA DE LA LIBEREC''. Cotele erau uriase nici daca ar fi castigat Europa League nu scoteau atitia bani. Viktoria PLezen nu este o echipa care sa ia 4 goluri de la Petrolul acasa. Prietenii stiu de ce!! :))

ortega
ortega  •  12 August 2014, 07:36

Iașiul nu demite cuplul țygănesc Prunea-Lăcătuș , că au luat-o mai rău ca crhii ?

sakamoto
sakamoto  •  12 August 2014, 00:26

Tactica diviziei blindate germana viking, in cel de al doilea razboi mondeal, era: inainte, fara frica de pierderi! Asa este-se pare-si strategia lui Dusan Uhrin! Numai inainte! Apararea este asigurata de portar, iar restul jucatorilor INAINTE! In terenul advers. Fiecare contraatac al adversarilor este gol. Pacat! Un antrenor bun, stie sa lucreze cu jucatorii, dar tactic, ca pitzurca:catastrofal!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează