INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Umple poarta! Arsenal l-ar putea avea în față în ”optimile” Cupei pe Wayne Shaw

Articol de - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 00:00

Rezerva lui Sutton, echipă de liga a cincea, are 45 de ani, peste 100 kg și n-a mai apărat de 21 de luni

Arsenal ar putea avea o mică problemă în "optimile" Cupei Angliei. Nu neapărat pentru că Sutton United, adversara din Conference National (liga a 5-a), le-a scos deja din cursă pe Wimbledon și Leeds, ci din cauza goalkeeperului pe care l-ar înfrunta pe 18 februarie. Un bunic de 45 de ani, având binișor peste 100 kg și care nu s-a mai ridicat de pe banca de rezerve tocmai din 25 aprilie 2015!

În 2011 era antrenor de portari

Wayne Shaw e la a treia sa aventură la Sutton. Acum 6 ani, la a doua descălecare, venise pentru a fi antrenorul portarilor. Ultima oară a apărat pentru că titularul Howe (plecat la Wimbledon între timp) se accidentase. Dacă Ross Worner, neînvins cu Leeds în "16"-imi, pățește ceva cu Garden Green Lane, ultimul meci dinaintea șocului cu "tunarii", Wayne trebuie să-și pună burta la treabă.

Manager cu țigări electronice

Sutton, singura din Conference, alături de Lincoln, ajunsă în această fază a competiției, mai are un personaj pe bancă. Managerul Paul Doswell fumează țigară electronică în timpul meciurilor!

Fani invitați la dietă

Cinci cluburi germane le-au propus suporterilor grași să vină să se antreneze alături de jucătorii favoriți. Schalke, Leverkusen, Leipzig, Nurnberg și Braunschweig vor invita 40 de fani dornici să slăbească la pregătiri. O dată pe săptămână, timp de 90 de minute, pe o perioadă de trei luni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează