INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un afiş uriaş cu Ronaldo în lenjerie intimă tronează în faţa Palatului Cibeles

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 23:19

Ronaldo a ”ocupat” Primăria Madridului. Un banner de 15 metri înălţime, înfăţişîndu-l în lenjerie intimă, tronează în incinta Palatului Cibeles.

Cristiano Ronaldo "un comandant"? Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, încă nu văzuse ce au admirat madrilenii care au avut ieri treabă la Primărie.

În incinta Palatului Cibeles poate fi văzut mai nou un banner imens, de 15 metri înălţime, cu vedeta Realului în chiloţi! Reclamă la lenjeria intimă produsă de o firmă daneză, JBS Textile, care a şi organizat o prezentare cu Ronaldo în prim-plan.

Altfel, Marca, ziar apropiat Realului, se străduieşte să-i demonstreze lui Blatter că preferatul său, Messi, e în urma lui CR7 în 2013. Atacantul Barcelonei a marcat 43 de goluri în 44 de partide, portughezul 56 în 50 de meciuri pentru galactici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
benka77
benka77  •  02 Noiembrie 2013, 11:28

O poza de 4,3 cm cu Tanase troneaza pe sticla unei bauturi spirtoase ce se comercializeaza exclusiv in satele din judetul Arges.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează