INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTSMOUTH

Un jucător englez a fost trimis să se antreneze singur pentru un mesaj pe Facebook!

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Căpitan la reprezentativa U17 a Angliei şi considerat de specialişti o mare speranţă a fotbalului britanic, James Hurst nu pare să se bucure de aprecierea cuvenită la echipa de club.

Oficialii lui Portsmouth au luat decizia de a-l suspenda pe termen nelimitat pe tînărul jucător după ce au descoperit un mesaj postat de acesta pe Facebook. "Sper să pierdem azi!", a fost textul pe care internaţionalul l-a publicat pe pagina sa înaintea înfrîngerii cu Arsenal din campionat, 1-4. Din nefericire, unul dintre membrii staffului tehnic a văzut fraza şi le-a raportat superiorilor.

Consecinţa? Hurst a fost trimis să se antreneze singur pe timp nelimitat şi i s-a comunicat că va fi înştiinţat ce program trebuie să urmeze.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  18 Ianuarie 2010, 22:30
Postat de alamaremah pe 18 Ianuarie 2010, 17:19

nu judeca el ce spune la ani astia

nu te baga si tu, ca nu stii ce a fost in capu lui sau daca a pus altcineva de pe contu lui

alamaremah
alamaremah  •  18 Ianuarie 2010, 17:19

nu judeca el ce spune la ani astia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează