INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VENLO

Un nigerian în vîrstă de 18 ani a refuzat United, Barca şi Ajax pentru modesta Venlo: "Sînt la fel ca Ronaldo!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2010 00:00

Tînărul fotbalist nigerian Ahmed Musa a refuzat propuneri din partea lui Manchester United, Barcelona şi Ajax pentru a da curs ofertei pe care o primit-o de la modesta Venlo.

Atacantul spune că se aseamănă din punct de verere al stilului cu portughezul Cristiano Ronaldo, dar recunoaşte că are nevoie de timp pentru a confirma speranţele puse în el de scouterii marilor cluburi.

"Lumea are impresia că sînt deja un nume important, însă asta nu mă deranjează. Îmi place să cred că am ceva din Cristiano Ronaldo, cred că stilurile noastre sînt aceleaşi. Şi eu sînt rapid, tehnic şi dornic să marchez cît mai mult. E adevărat că m-au vrut echipe mari, dar cred că e bine să cresc la Venlo", a spus Musa, 18 ani, în Voetbal International.

După ce a ajuns la vîrsta majoratului, în octombrie, Ahmed a semnat un contract din postura de jucător liber cu Venlo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
anonimx17
anonimx17  •  05 Noiembrie 2010, 16:25

si Honda care e prezis sa fie mare tot de la Venlo a plecat si joak la CSKA acum mi se pare..f bne k a ales aceasta echipa..

merlin
merlin  •  05 Noiembrie 2010, 16:24

nu e vorba de stat pe banca . la echipele mari ai de la cine invata si mai ales ca ai si conditii bune pt a te antrena ;)

koltvlad
koltvlad  •  05 Noiembrie 2010, 16:09

degeaba joci daca nu ai de la cine invata

Vezi toate comentariile (6)
Comentează