INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Un pilot de coşmar » Ribery se ţine iar de glume

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 12:07

Francezul a fost pentru cîteva minute comandantul aeronavei care i-a dus pe jucătorii lui Bayern de la Beijing la Guangzhou


Franck Ribery nu se simte bine dacă nu face o farsă. În turneul pe care Bayern îl întreprinde în China, el şi-a surprins din nou coechipierii. Nu ca şofer de autocar, cum s-a întîmplat în Dubai, ci din postura de pilot de avion.

Miercuri, munchenezii se îmbarcaseră şi aşteptau pe pista aeroportului din Beijing să-şi ia zborul spre Guangzhou, unde ieri au susţinut un amical cu Wolfsburg (2-1). Dar cum ok-ul pentru decolare întîrzia, urmare a rafalelor puternice de ploaie, francezul s-a strecurat în cabina piloţilor.

Iar după ce a studiat aparatura de la bord a luat microfonul: "Alo, mă numesc Franck Ribery şi sînt comandantul aeronavei. Mai avem zece minute de aşteptat". Apoi, în hohotele de rîs ale asistenţei, a comunicat planul de zbor şi le-a urat pasagerilor "mult noroc şi distracţie plăcută".

Cu autobuzul pe trotuar
Ca şofer de autocar, într-un cantonament desfăşurat în Dubai, în ianuarie 2009, Ribery n-a avut prea mare succes. Vrînd să-şi plimbe coechipierii în jurul hotelului, înaintea plecării la antrenament, el a ajuns cu autobuzul pe trotuar, unde a lovit cîteva panouri publicitare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
motocfr
motocfr  •  27 Iulie 2012, 06:43

da cine zice ca reusea sa-l ridice de la sol ... prima data ???

dreamer123
dreamer123  •  27 Iulie 2012, 01:49

prabusea avionul daca il lasau !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează