INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2022

Un raport Amnesty International critică condiţiile din Qatar: "Vor fi peste 4.000 de morţi"

Roșu pentru tragedia din Qatar!
Roșu pentru tragedia din Qatar!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 aprilie 2014 00:21

Noi mărturii tragice reies din ultimul raport publicat de Amnesty International, care denunţă tratamentul lucrătorilor la stadioanele din Qatar.

"Lucrează 12 ore pe zi, pentru 5 euro, fără asigurare şi cu actele reţinute. Au murit peste o mie, dar pînă la Mondial cifra va sări de 4.000.", se arată în raportul citat.

Guvernul local tolerează sclavia, pedepsind cu 750 de euro amendă delictul "de a forţa o persoană să lucreze, cu sau fără salariu".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Aprilie 2014, 05:51

Astia sunt un pic mai rai ca natie decit evreii dar nu cu mult . Se potrivesc unii cu altii de minune acolo in partea aia de lume . Imi plac insa rosiile organice " made in Israel" dar sunt a dr,,ac,u de scumpe . Astea mexicane de la noi sunt si ieftine si mai gustoase . Ba eu din zona magheru am ajuns direct la Londra si nu m-am mai uitat nici in est , nici in sud , nici in nord . Doar inspre vest . HAI PA.

sandokhan97
sandokhan97  •  02 Aprilie 2014, 13:22

E valabil in majoritatea tarilor arabe. Eu traiesc in Dubai de un an jumate si sincer mi-e mila cand vad cum sunt tratati muncitorii din constructii. Li se confisca pasapoartele pt a nu putea parasi tara, stau cate 15 intr-o camera de 6x6 si castiga un salar de 400 de dolari (cel mult) pe luna, dar nu lipsesc si cazurile cand nu sunt platiti deloc. Din pacate guvernele tarilor arabe au o foarte mare preocupare in a ascunde totul de atentia presei internationale

Vezi toate comentariile (2)
Comentează