INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Unii fotbalişti chiar au cap » Smart Neuer

Neuer a știut inclusiv faptul că motto-ul
Neuer a știut inclusiv faptul că motto-ul "Ordine și Progres" e înscris pe drapelul Braziliei

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2011 20:14

Portarul lui Bayern a cîştigat 500.000 de euro la varianta germană a concursului ”Vreau să fiu milionar”


Manuel Neuer a lăsat o întreagă Germanie cu gura căscată. Invitat joi seară la varianta nemţească a showului- concurs "Vreau să fiu milionar", portarul lui Bayern a demonstrat că e înzestrat şi cu alte calităţi decît acelea care l-au propulsat în naţională.

Calm şi sigur pe el, Neuer a adunat nu mai puţin de 500.000 de euro. Avea să fie cel mai mare cîştig al zilei, în condiţiile în care celelalte vedete invitate, printre care actori şi cîntăreţi, au atins cel mult cota de 125.000 de euro.

Goalkeeperul în vîrstă de 25 de ani a avut nevoie de ajutor abia la a 10-a întrebare, cînd apelat la varianta 50:50. Iar cînd moderatorul show-ului a ridicat ştacheta la 125.000 de euro, Neuer l-a sunat pe fratele său vitreg. Cu succes.

Apoi, susţinut de public, a trecut de întrebarea de 500.000 de euro, dar a renunţat cînd i-a fost pusă cea de-un milion: "Nu mai aveam nici un joker, iar întrebarea chiar a fost grea. De unde să ştiu eu că Martin Behaim e creatorul celei mai vechi machete a globului pămîntesc, ce datează tocmai din secolul al XV-lea?".

9 au fost întrebările la care Neuer a răspuns fără a apela la nici un fel de ajutor

Donează banii
Neuer vrea să doneze toţi banii cîştigaţi joi la "Vreau să fiu milionar". O parte din sumă va intra în contul propriei fundaţii, iar restul vor fi utilizaţi de postul RTL, gazda emisiunii, pentru finanţarea altor acţiuni caritabile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sikkunt
sikkunt  •  19 Noiembrie 2011, 12:29
Postat de giussybaratky23 pe 19 Noiembrie 2011, 10:52

Alt imbecil ar fi Gheorge Hagi, analfabetul nr 1 din randul fotbalistilor sau fostilor fotbalisti. Totusi, cred ca s-ar bate pt acest "trofeu" cu fratii Prostea :))

Macar GHEORGHE HAGI a facut ceva pt tara si continua sa faca.. tu in schimb, nu sti nici cum se scrie 'Gheorghe' macar da sti sa arunci cu noroi in ce avem si noi mai bun.

giussybaratky23
giussybaratky23  •  19 Noiembrie 2011, 10:52

Alt imbecil ar fi Gheorge Hagi, analfabetul nr 1 din randul fotbalistilor sau fostilor fotbalisti. Totusi, cred ca s-ar bate pt acest "trofeu" cu fratii Prostea :))

giussybaratky23
giussybaratky23  •  19 Noiembrie 2011, 10:49

As dori sa-i vad pe fratii Prostea =)) Cred ca nu ar trece de prima intrebare si ajutati de Ada Nechita :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează