INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

UPDATE Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Dembele » Jucătorul a semnat!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 28 august 2017 10:34

Borussia Dortmund l-a transferat pe Andrii Yarmolenko de la Dinamo Kiev, fotbalist care urmează să îl înlocuiască pe Ousmane Dembele, francezul plecat la Barcelona la finalul săptămânii trecute.

update

Yarmolenko a fost prezentat oficial la Borussia Dortmund, formație cu care a semnat un contract valabil până în 2021.


Foto: Facebook/@BVB

Știrea inițială:

Presa din Ucraina, precum și jurnaliștii de la Kicker au anunțat că Borussia și Dinamo Kiev au ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului de 27 de ani pentru aproximativ 25 de milioane de euro.

Atacantul urmează să efectueze vizita medicală pentru echipa de pe Westfalenstadion și să semneze contractul.

Yarmolenko este un jucător versatil care poate evolua în ambele flancuri, precum și în postura de atacant. Jucătorul lui Dinamo a fost o mare promisiune a fotbalului ucrainean, dar plecarea în afara țării s-a amânat în repetate rânduri.

Jucătorul din capitala Ucrainei a ajuns în cele din urmă la maturitate și este un jucător pe care BVB se poate baza în vederea obținerii titlului, față de alții fotbaliști transferați în trecut și care erau crescuți de echipa germană.

Yarmolenko a marcat 19 goluri și a oferit zece pase decisive sezonul trecut pentru Dinamo Kiev, formație alături de care a cucerit trei titluri de campion în cei zece ani petrecuți la prima echipă.

sursa: fearthewall.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adrix10
adrix10  •  28 August 2017, 18:14

de urmarit daca se va adapta in Bundesliga, in afara de Anatoliy Tymoshchuk niciun ucrainean nu a mai reusit nimeni performante notabile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close