INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEARTĂ LA REAL MADRID

Valdano l-a tras de urechi pe antrenorul Pellegrini

Articol de - Publicat luni, 01 februarie 2010 00:00

Chiar dacă Real Madrid a cîştigat deplasarea de la La Coruna, 3-1 cu Deportivo, managerul general Jorge Valdano a avut şi motive de nemulţumire.

 

Mîna dreaptă a preşedintelului Florentino Perez, Valdano i-a reproşat antrenorului Manuel Pellegrini (foto) că nu-l preocupă să promoveze în echipă jucători de la formaţia de tineret, aşa cum face Barcelona cu mult succes.

În deplasarea de la La Coruna, tehnicianul chilian a luat 4 juniori, Mosqueras, Mateos, Ruiz şi Rodrigo, dar n-a utilizat nici unul. Primul dintre ei a fost scos doar la încălzire.

Scuza lui Pellegrini, "N-am apelat la jucători de la tineret pentru că nu-i cunosc prea bine", l-a enervat şi mai tare pe Valdano: "Atunci să meargă mai des la meciurile lor". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  02 Februarie 2010, 19:17
Postat de pe 01 Februarie 2010, 17:29

Pai bine mai dar Valdano asta ce crede? ca Realul a bagat 300 de mil ca sa joace cu tineretul ? :))) Incredibil.

Total de acord.Tare as fi curios sa aud parerea lui Florentino Perez.Cred ca Valdano traieste pe alta lume.Cand o sa aiba si Real, politica Barcelonei, atunci sa mai vorbeasca.

raul7g
raul7g  •  01 Februarie 2010, 20:26

are dreptate valdano,pellegrini e un fricos!! real madrid trebuie sa dea sansa tinerilor de la cantera,macar 1 sau 2 tineri puteau sa joace cu deportivo!!

 •  01 Februarie 2010, 17:29

Pai bine mai dar Valdano asta ce crede? ca Realul a bagat 300 de mil ca sa joace cu tineretul ? :))) Incredibil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează