INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - GIJON 3-1

Van der Vaart admite că a făcut henţ la golul egalizator cu Gijon

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

După 3-1 cu Gijon, Van der Vaart a recunoscut că a făcut henţ la golul egalizator

Manuel Pellegrini are de ce să fie preocupat după triumful Realului cu Gijon, 3-1. Madrilenii au jucat şters, fără intensitate şi nerv, şi n-au putut reacţiona, prin trei "explozii" parcă întîmplătoare, decît după ce oaspeţii deschiseseră scorul. Ba, în pline discuţii despre ajutorul arbitral primit de marile forţe, egalarea a survenit în urma unei acţiuni în care Rafael van der Vaart a comis un henţ evident.

Era minutul 55. Gijon marcase de circa 100 de secunde. La o lovitură liberă bătută de Cristiano Ronaldo, portarul Juan Pablo a respins în faţă. Atent şi liber în faţa porţii, Van der Vaart a stopat mingea cu corpul, dar s-a ajutat şi de ambele mîini pentru a-şi aranja mingea înainte de a o trimite în plasă. "Mînă de sfînt", avea să titreze "Marca" pe pagina întîi.

Însuşi mijlocaşul olandez, ulterior cel mai căutat jucător la vestiare, a admis infracţiunea: "Da, am pus un pic mîna pe minge la gol. Mi-e însă indiferent fiindcă s-a acordat. Pentru arbitru era foarte dificil să vadă faza". Lui Juan Pablo nu i-a scăpat gestul. El a protestat, degeaba.

Managerul general al Realului, Jorge Valdano, şi-a apărat echipa: "Pentru mine n-a fost henţ, fiindcă mîinile erau lipite de corp". Antrenorul învinşilor, Manolo Preciado, a replicat: "Am aflat de henţ. Înseamnă că rezultatul a fost influenţat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  22 Martie 2010, 06:34

Sa-i spuna cineva si acelui mizerabil comentator de la RDS!

 •  22 Martie 2010, 04:08

intr-adevar, si-a asezat mingea ca henry in meciul cu irlanda... hai sa fim seriosi! nu orice atingere de balon cu mana e hent si nu orice atingere e sanctionata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează