INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI CM 2014

Van Gaal luat peste picior de fostul său preşedinte de la Bayern: ”Se crede Tatăl lui Dumnezeu!”

Louis van Gaal și Honess s-au împuns și pe vremea cînd olandezul lucra la Bayern
Louis van Gaal și Honess s-au împuns și pe vremea cînd olandezul lucra la Bayern

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 21:42

Selecţionerul Olandei a fost taxat de Uli Honess după ce a spus că aducerea lui Guardiola e şi meritul său.

Înaintea "dublei" cu Estonia şi România (22/26 martie), din calificările CM 2014, Louis van Gaal e mai preocupat să-şi regleze conturile cu fostul său preşedinte de la Bayern, Uli Honess. Selecţionerul Olandei a afirmat deunăzi că aducerea lui Guardiola pe banca munchenezilor, din sezonul viitor, "e şi meritul meu. Am deschis acolo poarta antrenorilor străini".

Atît i-a trebuit lui Honess, care i-a replicat prompt în cotidianul olandez De Telegraaf: "Problema lui Louis e că nu se crede un Dumnezeu, ci Tatăl lui Dumnezeu. El deja exista cînd a fost creată lumea. Numai că lumea asta nu funcţionează cum îşi închipuie el".

Van der Vaart, incert
Van der Vaart ar putea rata "dubla" cu Estonia şi România. El a pierdut meciul Hamburgului cu Augsburg (0-1), de ieri, din cauza unei toxiinfecţii alimentare şi, potrivit cotidianului De Telegraaf, nu se ştie dacă se va prezenta mîine la lot.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  18 Martie 2013, 14:49

foooarte haioasa replica lui Hoeness :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează