INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Pierde Real? » O cameră ascunsă îl poate face spectator pe Van Persie la returul ”optimilor” Ligii

Robin van Persie nu a rezistat sîmbătă decît 20 de minute după ce s-a lovit de fotograful din groapă, fiind schimbat cu Welbeck // Foto: Reuters
Robin van Persie nu a rezistat sîmbătă decît 20 de minute după ce s-a lovit de fotograful din groapă, fiind schimbat cu Welbeck // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 februarie 2013 22:10

Golgeterul lui Man. United s-a lovit rău la şold de un fotograf şi apoi a căzut într-o groapă din spatele porţii în meciul cu QPR (2-0). Olandezul e incert pentru meciul de peste 8 zile.

Manchester United a cîştigat sîmbătă la pas jocul cu QPR (2-0) şi a păstrat avansul faţă de rivala City la şefie, dar preţul plătit pentru cele 3 puncte ar putea fi unul foarte important. Sir Alex Ferguson riscă să nu conteze peste opt zile pe Robin van Persie la duelul cu Real Madrid, din returul "optimilor" Ligii!

De vină este o autoaccidentare ghinionistă suferită de golgeterul olandez, scos chiar înaintea pauzei. "E o situaţie delicată şi cred că va acuza dureri cîteva zile. S-a lovit de camera unui fotograf dintr-o groapă din teren şi s-a ales cu o contuzie serioasă la şold", a explicat Sir Alex Ferguson faza stupidă din minutul 23, cînd Robin s-a bucurat la primul gol al lui Rafael!

"Van Persie a fost în actualul sezon o maşină de marcat, reuşind 19 goluri în campionat, dar trebuie să cîştige cursa contratimp ca să fie apt pe 5 martie", a comentat Daily Mail. Dar managerul scoţian rămîne optimist: "Sper să-l recuperez".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
drimmero
drimmero  •  25 Februarie 2013, 01:25

asta ar fi un noroc nesperat pentru van Pussie .......sa scape de Pepe. ma tog pentru el sa fie pe teren cu Real.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează