INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Veşti bune pentru fanii lui Liverpool » Anfield va fi modernizat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 18:22

Conducerea lui Liverpool a anunţat ieri că intenţionează să schimbe faţa arenei Anfield. Iniţial, planul era să se contruiască un nou stadion, însă pînă la urmă s-a decis modernizarea actualei arene.

Astfel, în loc de 45.000 de locuri, cîte are în prezent, Anfield va putea găzdui în viitor 60.000 de spectatori. Costul in vestiţiei? 150 de milioane de lire sterline!

Directorul de management, Ian Ayre, crede că investiţia se va amortiza repede: "Manchester United, Arsenal şi alte echipe au stadioane cu o capacitate mai mare, deci veniturile lor în ziua meciului sînt mai ridicate decît ale noastre. Din acest motiv am rămas în urmă!".


Cea mai mare problemă o reprezintă casele de lîngă stadion, locuinţe ce trebuiesc cumpărate de la proprietari pentru a fi demolate. Lucrarea e programată să înceapă în maximum un an de zile. Căpitanul Steven Gerrard a comentat pentru The Sun: "E fantastic! O veste foarte bună! Vom rămîne acasă, pe Anfield!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează