INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Vestiar în aer. Atac sub centură la Mourinho: ”Tu n-ai fost fotbalist!”

Sergio Ramos s-a contrat cu Jose Mourinho după meciul pierdut de Real în faţa Barcelonei
Sergio Ramos s-a contrat cu Jose Mourinho după meciul pierdut de Real în faţa Barcelonei

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 22:17

Marca a dezvăluit ieri cum l-a pus la punct fundaşul Sergio Ramos pe tehnicianul portughez după 1-2 cu Barcelona în Cupă.

Jose Mourinho riscă să piardă vestiarul la Real, dacă nu cumva l-a pierdut deja. Cotidianul Marca, apropiat clubului, a dezvăluit ieri schimbul dur de cuvinte care a avut loc la antrenament, după acel 1-2 cu Barcelona în "sferturile" Cupei Spaniei. Antrenorul l-a atacat direct pe Sergio Ramos, dar a avut marea surpriză de a se vedea nu numai contrat de fundaşul madrilen, ci chiar pus la punct. Iată dialogul aşa cum Marca l-a redat chiar pe prima pagină:

Mourinho (către Ramos): M-aţi ucis în zona mixtă.
Ramos: Nu, Mister. Dumneavoastră aţi citit doar ce au scris ziarele, nu tot ceea ce am spus noi.
Mourinho: E clar. Voi, spaniolii, aţi cucerit Cupa Mondială şi acum sînteţi protejaţi de amicii din presă...ca şi portarul.

Casillas, care lucra 30 de metri mai încolo, alături de ceilalţi goalkeeperi, l-a auzit şi i-a strigat de unde se afla: "Mister, aici lucrurile se spun în faţă, da?".

Mourinho (se face că plouă şi i se adresează tot lui Ramos): Unde erai la primul gol, Sergio?
Ramos: Îl marcam pe Pique.
Mourinho: Dar trebuia să-l marchezi pe Puyol.
Ramos: Da, dar făceam greşeli cu Pique şi am decis să schimbăm marcajul.
Mourinho: Dar ce, acum faceţi şi pe antrenorii?
Ramos: Nu, dar depinde de cursul pe care-l ia meciul. Apar situaţii în care trebuie schimbat marcajul. Şi cum n-aţi fost niciodată fotbalist, nu ştiţi că uneori se întîmplă astfel de lucruri.

Jucător mediocru
Cînd afirmă că Jose n-a fost niciodată fotbalist, Sergio Ramos are în vedere trecutul modest al jucătorului Mourinho. Între 1980 şi 1987, portughezul a îmbrăcat tricoul unor formaţii modeste, Rio Ave, Belenenses, Sesimbra sau Comercio e Industria, dar niciodată pe al unui club mare.

Ronaldo l-a înţepat şi el
Mourinho a mai fost atacat o singură dată de cînd e la Real (2010), de Cristiano Ronaldo. Tot după un meci cu Barcelona, în care galacticii jucaseră defensiv, atacantul l-a chestionat ironic: "Şi noi cînd mai jucăm fotbal, Mister?". Dar înţepătura lui CR 7 n-a avut nici pe departe duritatea replicii date în final de Sergio Ramos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  23 Ianuarie 2012, 10:13

Pentru chestia asta Ramos ar trebui pus pe liber.

flo_ax
flo_ax  •  23 Ianuarie 2012, 09:48

Hai sa fim seriosi si sa lasam telenovelele astea inventate pentru ziare de profil gen Cancan. 1. Cum a fost reprodusa discutia asta cu asa acuratete? Era vreun ninja invizibil prin zona... sau microfoane camuflate in gazon? Ca tare ma indoiesc ca cineva din interior isi risca postul sa dea din casa, tinand cont cat de paranoic e portughezul! 2. Orice antrenor profesionist cat de cat, stie macar atat: ca reprosurile la adresa unui jucator se fac in privat, nu de fata cu ceilalti (spuneti asta si lui Beecali) 3. Intr-un conflict Ramos-Mourinho in 9 din 10 cazuri, castiga antrenorul. 4. Si pana la urma, cu toata experienta fotbalistica au luat gol din faza fixa de la niste piticanii, scart!

flo_ax
flo_ax  •  23 Ianuarie 2012, 09:41

Ramos o cam da in bara cu iesirile la offside.. a clacat de cateva ori in meciul cu Barca si in cel de aseara la fel. Ar face bine sa o lase mai usor cu lamentarile si sa se concentreze, pentru nu stau deloc bine la capitolul atitudine. Lasand la o parte intalnirile cu Barca, in celelate apararea da rateuri serioase pe inceput de meci, asta pana cand atacantii echilibreaza balanta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează