INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Vezi cine l-a învăţat pe Toquero să-i "măcelărească" pe cei de la Real Madrid :D

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Gaizka Toquero, atacantul lui Athletic Bilbao, a prefaţat într-un mod neobişnuit meciul din această seară cu Real Madrid. Vîrful de 25 de ani a făcut avancronica partidei împreună cu mama sa, care tranşa carne pentru afacerea familiei. "Va fi un meci complicat, trebuie să jucăm aşa cum am făcut-o cu Barcelona şi cu Villareal şi să profităm de şansele pe care le avem. Ei îi au pe Raul şi Benzema, şi pe Cristiano Ronaldo,  care este un jucător decisiv", a zis Toquero, în timp ce mama sa tăia carne întrebîndu-l "Şi, cum o să măcelăreşti Realul?" :D VEZI AICI IMAGINI VIDEO CU INEDITUL INTERVIU!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  16 Ianuarie 2010, 13:47

bani pe cli ck-uri Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primim si noi o parte din banii astia. Fa-ti cont la adresa : w* w* w. n *e *o b* u x*.c *om/?r=Luy * y09 (fara semn *), inca e gratuit (scrieti link-ul fara semn *) Este cel mai bun si*te P*TC (pa*id to cli*ck). Are forum in romana! Unde veti vedea dovezi de plata!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează