INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY - ANTALYASPOR 2-1

Victor Becali: "A bătut Galata? Gata, mai pleacă jumătate din Liga I la Istanbul!" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali spune că nu a discutat încă despre jucătorii care ar putea să ajungă la Galatasaray din iarnă şi se declară încîntat de parcursul reuşit de tehnicianul român pînă acum pe Ali Sami Yen.

"Hagi trebuie să-şi evalueze bine lotul, să găsească soluţiile cele mai bune pentru Galatasaray. Ei caută jucători scumpi, pe contracte mari, de aceea cred că nu avem ce să-i oferim.

Ce transferuri să facem acum? M-am săturat de întrebarea asta, nu cred că putem să ne gîndim acum la oamenii pe care putem să îi ducem la Istanbul. Mă bucur mult că am reuşit o victorie azi, cu Antalyaspor, sper să nu mai apară zvonuri despre alţi jucători ", a spus Victor Becali la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
soringealu
soringealu  •  30 Octombrie 2010, 22:11

BISNITARILOR!!!!!!!

andreiusd86
andreiusd86  •  30 Octombrie 2010, 21:48

Vand telefoane mobile Apple iPhone 4 32GB (albe si negre). Sunt originale din USA. Telefoanele pot fi folosite in orce retea. Pretul se poate negoica. Cine e interesat ma poate contacta: [email protected]

Vezi toate comentariile (2)
Comentează