INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERES

Interes pentru Victor Pițurcă în plin scandal: „Vă dau o informație în premieră: e și el pe listă”

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 17:54 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 20:21

Liber de contract din ianuarie 2020, când a plecat de la CS Universitatea Craiova, Victor Pițurcă (66 de ani) ar putea reveni pe bancă.

Aflat în mijlocul unui scandal, Victor Pițurcă fiind acuzat de DNA de cumpărare de influență într-un contract dintre MApN și o firmă a fiului său, fostul selecționer ar fi pe listă pentru a deveni selecționerul Arabiei Saudite.

După ce Herve Renard a plecat la naționala feminină a Franței, Arabia Saudită este în căutarea unui selecționer, iar potrivit lui Vivi Răchită, Victor Pițurcă ar fi pe listă.

Câți bani încasează anual din bilete fiecare club din Superliga » Iată cifrele oficiale!
ANALIZĂ FINANCIARĂ
Câți bani încasează anual din bilete fiecare club din Superliga » Iată cifrele oficiale!

Victor Pițurcă ar fi dorit la naționala Arabiei Saudite

„Va dau o informație în premieră. Și Victor Pițurcă este pe lista posibililor selecționeri ai Arabiei Saudite. 

Știu sigur din țările arabe! Este pe lista Arabiei Saudite. Crede-mă. Știu de la cineva că Victor Pițurcă e pe listă pentru a prelua naționala Arabiei Saudite”, a declarat Vivi Răchită pentru Fanatik.

De-a lungul carierei, Victori Pițurcă a antrenat naționala de tineret și naționala de seniori a României, dar și Steaua, FC Univsersitatea Craiova, Al Ittihad și CS Universitatea Craiova.

Victor Pițurcă pe aceeași listă cu Mourinho?

Un alt nume vehiculat pentru banca Arabiei Saudite este Jose Mourinho. Potrivit cotidianului italian Corriere dello Sport, antrenorul portughez de 60 de ani a primit recent o propunere incredibilă: 120 de milioane de euro pentru două stagiuni, 60 de milioane pe an!

Tehnicianului Romei (sub contract până în 2024) i s-a oferit și posibilitatea de a alege. Poate prelua naționala Arabiei Saudite sau unul dintre cluburile principale ale campionatului local: Al-Nassr, al lui Cristiano Ronaldo, ori Al-Hilal, care îl tentează pe Leo Messi.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
luker
luker  •  06 Aprilie 2023, 20:48

Pitzi e pe lista de la Rahova. IUsi freaca aia mainile ce campionate tari de tabe urmeaza sa se comita. Toti insa spera sa il prina pe Pitzi cu zaruri masluite si sa ***. Cam asta e soarta lu# nea jmeker de Craiova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  06 Aprilie 2023, 19:53

Este pe lista si Leo Strizu, a carui cota a crescut vertiginos, dupa scurta experienta de antrenor principal al renumitei fcsb.

romeverest
romeverest  •  06 Aprilie 2023, 18:45

O fi Piturca pe vreo lista, dar undeva pe locul zece !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează