INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO A fentat capcana » Barca a supravieţuit unui arbitraj ostil la 3-1 cu Gijon

Xavi înscrie în minutul 88 din pasa lui Iniesta și alungă emoțiile pe Camp Nou +3   FOTO
Xavi înscrie în minutul 88 din pasa lui Iniesta și alungă emoțiile pe Camp Nou

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 martie 2012 21:56

Fără Messi şi în zece o repriză, trupa lui Guardiola îl acuză pe Velasco Carballo, care l-a eliminat prea uşor pe Pique şi le-a refuzat trei penaltyuri cu penultima clasată.

Barcelona nu depune armele în cursa infernală de urmărire a liderului Real. În ciuda diferenţei consistente de puncte şi a arbitrajelor ce îi pun tot mai multe piedici. Trupa lui Guardiola are şi de ce să se plîngă, scăpînd vie din capcana erorilor comise cu Gijon (3-1) de Velasco Carballo!

Lipsită de Messi, suspendat, campioana a suferit cu penultima clasată, însă adevărata tortură pe Camp Nou i-a rezervat-o "centralul" jocului. Trei penaltyuri refuzate şi o eliminare pripită, în debutul reprizei secunde, au pus Barca într-o situaţie critică, rezolvată pe final de Keita şi Xavi.

Vezi mai jos rezumatul VIDEO şi fazele decisive de la Barcelona - Gijon 3-1!

La pauză era doar 1-0, şi pentru că Velasco Carballo nu a arătat punctul cu var la două faulturi clare în careul lui Sporting. Cartonaşul roşu luat de Pique (sancţiune exagerată) a rupt timp de o repriză echilibrul numeric în teren, facilitîndu-l pe cel de pe tabelă. "Jucătorul cu numărul 3 şi-a doborît adversarul, oprindu-l dintr-o clară ocazie de gol", a scris în raport Carballo! Henţul în careul lui Gijon trecut cu vederea la 1-1, de un arbitru care va oficia la Euro 2012, a pus capac!

I-a ars şi la Valencia
Barca şi-a amintit că a avut mari probleme cu acelaşi arbitru pe "Mestalla", pe 24 septembrie. Velasco Carballo i-a refuzat campioanei două penaltyuri la 2-2 cu Valencia. Şi ambele pentru faulturi la Messi, comise de Rami şi de Miguel, primul putînd primi şi al doilea cartonaş galben.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
rsalexander
rsalexander  •  05 Martie 2012, 11:23
Postat de flo_ax pe 05 Martie 2012, 10:10

oricum, cadem in capcana meschina a pseudo-gazetarului care instiga la scandal, aruncand nada asta cu arbitrajele care prinde atat de bine pe la noi!

Lasa ma scuzele cu gazetarii. Ai fost in plus la faza asta. Mai bine taceai decat sa vi aici si sa ne acuzi ca incercam noi sa bagam tot timpu scuze cu arbitraju cand chiar avem dreptate. Barcelona nu are voie sa primeasca penalti sezonu' asta e clara treaba. Poate sa ridice aia mingea cu mana si sa o paseze ca la handbal ca tot nu se da...

flafy
flafy  •  05 Martie 2012, 10:40

chiar ma miram cum de Barça nu a castigat decat la 2 goluri diferenta...ma asteptam la un 5-0....

flo_ax
flo_ax  •  05 Martie 2012, 10:10
Postat de cata_costea pe 05 Martie 2012, 07:29

daca ai fost atent la ce am scris ai fi putut observa ca nu am ''dat-o'' numai pe arbitrii am recunoscut ca jocul barcei nu a fost sezonul asta asa cum ne a obisnuit , daca nu erau greseli de arbitraj poate tot in spatele realului eram acum dar macar titlu se juca in continuare

oricum, cadem in capcana meschina a pseudo-gazetarului care instiga la scandal, aruncand nada asta cu arbitrajele care prinde atat de bine pe la noi!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează