INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - LAZIO 3-4

VIDEO Abonament la thriller » Lazio întoarce fantastic meciul cu Fiorentina! 3 eliminări și 6 consultări VAR

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 11:15

Lazio a câștigat meciul cu Fiorentina, 4-3, după un duela extrem de spectaculos, cu multe faze controversate! 

Trupa lui Simone Inzaghi, fără Ștefan Radu suspendat, a făcut iar spectacol, revenind de la 0-2 și 2-3 pentru a-și recupera locul pe podium. 3 eliminări și 6 consultări ale asistentului video au injectat adrenalină.

Ca să fii suporter al lui Lazio îți trebuie nervi de oțel și inimă foarte rezistentă la șocuri. Aproape că nu-i meci fără show, răsturnări incredibile de situație și goluri pe bandă rulantă.

Cu multe slăbiciuni defensive (Radu a lipsit, din cauza eliminării în derby), dar cu un atac exploziv, squadra lui Simone Inzaghi a ieșit cu bine după thrillerul de la Florența. Dar cu ce efort și emoții, revenind de la 0-2 și 2-3 și recuperându-și locul pe podium!

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Veretout și Luis Alberto, magicienii serii

Putea fi seara magică a lui Veretout, francezul, la primul hat-trick al carierei profesioniste, încântând printr-o execuție formidabilă a unei "directe". Nu a fost de acord însă un alt artist al balonului. Luis Alberto, curtat de Barcelona pentru a-i succeda lui Iniesta, a răspuns cu o doppietta, incluzând și el în meniu o lovitură liberă bătută magistral.

Caceres și Felipe Anderson, intrat de urgență, au făcut posibilă remontada, într-un meci cu trei eliminați, Sportiello, Murgia și Inzaghi (proteste), și un număr record de consultări ale asistentului video. De 6 ori a apelat Damato la VAR, revenind asupra unui penalty obținut de Immobile, dar plecat din ofsaid! 

79 de goluri a marcat în acest campionat Lazio în 33 de etape. Are cel mai prolific atac, peste Juventus (78)

11 goluri și 12 pase decisive a reușit Luis Alberto. Unicul în actuala Serie A cu două cifre la ambele capitole

1 gol primise în precedentele 7 etape Fiorentina, neînvinsă de 8 meciuri în campionat, 6 victorii și 2 remize

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1985425821723231
Cos Min  •  19 Aprilie 2018, 13:44

"79 de goluri a cheltuit Arsenal..." . Daniele lasa bautura !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează