INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORDEAUX - PARIS SG 0-3

VIDEO Adevăratul "Matador" » Cavani strălucește la PSG: goluri spectaculoase în meciul cu Bordeaux, 0-3

Cavani a primit nota 8 în L'Equipe, cea mai mare la acest meci // FOTO Reuters
Cavani a primit nota 8 în L'Equipe, cea mai mare la acest meci // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

Cavani strălucește. Fără presiunea lui Ibrahimovici, uruguayanul are 33 de goluri în 31 de meciuri în acest sezon. Două, cu Bordeaux. Ambele spectaculoase.

Trei ani a stat Edinson Cavani în umbra lui Ibrahimovici la Paris. Uruguayanul nu era vârf, Zlatan avea postul asigurat, și nu-și găsea locul lângă uriașul suedez. Nu mai lumina el jocul, ca la Napoli. Era mereu ajutorul lui Ibra.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Acum, după plecarea scandinavului, Cavani nu mai e doar un locotenent. El este stăpânul echipei, "matadorul" care strălucește din nou. Înscriind cu furie, etapă de etapă.

Marchează și urlă, o revanșă pentru ce i s-a întâmplat în trecut.
Vineri seară, aproape că a rupt plasa lui Bordeaux cu două voleuri ca niște gloanțe de mitralieră.

Și are 33 de goluri în 31 de partide disputate în toate competițiile acestui sezon (25 în 23 de întâlniri în Ligue 1). O medie de 1,06 reușite pe meci. E golgeterul Europei. Peste Messi, 32 de goluri în 32 de jocuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează