INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Anul lui Cholo? Atletico Madrid, scor de maidan în meciul cu Granada!

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 21:19

Atletico Madrid a făcut instrucție cu Granada pe teren propriu, scor 7-1, și a urcat pe primul loc în La Liga după 8 etape. Formația lui Simeone s-a văzut condusă după 18 minute. Cuenca a deschis scorul, însă abia după acest gol avea să înceapă meciul pentru Atletico.

VEZI VIDEO

Gazdele au întors scorul până la pauză grație unei duble a lui Carrasco în minutele 34 și 45. Jucătorul belgian a făcut hattrickul în minutul 62, iar apoi a venit rândul lui Gaitan să înscrie.

A făcut-o de două ori în minutele 63 și 81. Era 5-1 pentru Atletico, dar jucătorii lui Simeone nu aveau să se oprească. Au mai punctat de două ori în minutele 85 și 87 prin Correa și Tiago.

Atletico are 18 puncte și rămâne neînvinsă din Spania după 8 etape. Este lider cu un golaveraj incredibil, 21-3. Celelalte două echipe neînvinse sunt Villarreal și Real Madrid. Adversara Stelei și echipa lui Zidane au însă un meci mai puțin.

Granada este ultima în La Liga, cu doar două puncte și cea mai slabă apărare, 23 de goluri primite.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  15 Octombrie 2016, 21:40

Gesepistii, profesionisti sadea :)))) Atletico era pe locul 1 inainte de a incepe aceasta etapa ! :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează