INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Arsenal - Everton 5-1 » Wenger e impresionat de noile achiziții: ”Auba și Mhitarian joacă de parcă ar fi de o viață la noi”

Aubameyang, al 6-lea jucător al lui Arsenal care marchează la debutul în Premier cu Wenger manager Foto: Reuters
Aubameyang, al 6-lea jucător al lui Arsenal care marchează la debutul în Premier cu Wenger manager Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 13:18

”Tunarii” au început tragerea la Arsenal: Aubameyang, gol la debut. Mhitarian, 3 assisturi la primul meci pe ”Emirates”. Ramsey, întâiul hat-trick: 3 șuturi, 3 goluri. MVP.

Vezi AICI VIDEO de la meciul Arsenal - Everton 5-1!

Acesta este Arsenal la care visează de mult timp Arsène Wenger. Acel Arsenal 100% atac, pe care-l avea la începutul anilor 2000, cu Henry și Bergkamp strălucind deasupra unei echipe extraordinare. În 2018, la primul meci cu noile transferuri unite, Aubameyang și Mhitarian, roș-albii au avut 45 de minute încântătoare. 4-0 până la pauză, 5-1 la final.

Ultimii veniți s-au integrat perfect în ofensiva copleșitoare a "tunarilor". Aubameyang, gol cu "scăriță" la debut (era însă în ofsaid când a sprintat spre mingea lui Mhitarian), armeanul reușind trei assisturi la întâia partidă pe "Emirates". El i-a deschis lui Ramsey calea spre primul hat-trick al carierei.
"Auba și Mhitarian joacă de parcă ar fi de o viață la noi!", exclamă Wenger, în sfârșit fericit în acest sezon. Cei doi se cunoșteau foarte bine dinainte. Au fost 3 ani coechipieri la Dortmund (2013-2016), care are un stil asemănător cu cel al lui Arsenal.

"O prestație convingătoare, ce m-a mulțumit pe deplin", completează managerul. Dar Arsenal e încă pe locul 6. Liga tot departe a rămas.

9
a fost nota primită de Mhitarian și Ramsey; Aubameyang, nota 8 în Mail on Sunday

816
meciuri are Arsène Wenger în Premier League la Arsenal; Alex Ferguson, 810

"Calitatea mișcării sale pe teren e excelentă. Calitatea finalizării e excelentă. Auba nu e încă în cea mai bună formă fizică, mai are de muncit.

Mhitarian e un foarte bun jucător de legătură, care se implică mult în joc. A fost acceptat imediat de echipă și a înțeles rapid ce înseamnă Arsenal

Am simțit întotdeauna că Ramsey are cel puțin 10-15 goluri în dulapul din vestiar. Nu reușește mereu pentru că, uneori, se precipită la finalizare"

Arsène Wenger, manager Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  04 Februarie 2018, 18:44

Ceausisme. Asa a invatat Ioanitoaia pe vremea aia sa scrie dupa ureche si asa si-a invatat ucenicii.

156734731330498
Mihnea Voicu  •  04 Februarie 2018, 14:02

Mkhitaryan... daca nici numele nu le stim, atunci ce mai cautam pe aici?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează