INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Arsenal, lider la sfîrşitul turului în Premier League » "Tunarii" au cîştigat pe terenul lui Newcastle, 1-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 decembrie 2013 19:14

Arsenal a urcat pe primul loc în Prmier League după victoria de pe terenul celor de la Newcastle, scor 1-0.

Vezi aici VIDEO cele mai importante ocazii!

Unicul gol al partidei a fost înscris de Olivier Giroud în minutul 65. Deşi au pierdut, gazdele au controlat partida, ratînd cîteva ocazii imense.

Newcastle a cerut în două rînduri penalty, însă Lee Robert a lăsat jocul să continue. La sfîrşitul acestui tur de sezon Arsenal e prima, cu 42 de puncte, la doar un punct distanţă de City.

Newcastle este pe 8, chiar dacă începutul sezonului a fost dezastruos, la un moment dat "coţofenele" fiind chiar şi în zona retrogradării.

Echipele:

Newcastle (4-3-3): Krul - Debuchy, Williamson, Coloccini, Santon - Anita (Shola Ameobi 74), Tiote, Cabaye - Sissoko (Haidara 79), Remy, Gouffran (Ben Arfa 62);

Antrenor: Alan Pardew;

Arsenal (4-2-3-1): Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs (Arteta 70) - Flamini, Wilshere - Walcott (Jenkinson 80), Rosicky, Cazorla - Giroud (Bendtner 85);

Antrenor: Arsene Wenger

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (15)
florinb1
florinb1  •  01 Ianuarie 2014, 08:16
Postat de drimmero pe 30 Decembrie 2013, 16:31

Ozil si Ramsey accidentati, Arteta si Podolski pe banca si am luat 3 puncte in deplasare la una dintre cele mai in forma echipe din PL. Arsenal joaca in cel mai tare campionat din lume impotriva milioanelor seicilor, milioanelor rusilor a lui United, Liverpool, Everton, Tottenham si lista poate continua iar Barzelona ta joaca intr-un campionat cu 3 echipe si umplutura de Grenade si Rayo Vallecoyo. Arsenal e pe locul 1- Barzelona ta imparte locul 1 cu Atletico

Avem 42 de puncte, inca 40 inseamna 82 si probabil titlul. 40 de puncte inseamna 12 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri. Dintre meciurile cu echipele din top 7 avem 3 acasa (United, Citeh si Newcastle), si 3 afara (Cheatski, Pool si Everton). Putem lua 1 victorie (Newcastle), 3 egaluri si sa presupunem 2 infrangeri. Asta lasa loc pentru 1 egal si 1 infrangere la alte echipe (mergem pe mana arbitrilor ;). Restul meciurilor le putem castiga cu echipa de acum, chiar si cu ceva accidentari.

florinb1
florinb1  •  01 Ianuarie 2014, 08:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Da, dupa ce am avut cate un penalty neacordat in ambele meciuri, plus cate cel putin o eliminare pe care trebuiau s-o sufere adversarii. 3 offside-uri date impotriva noastra in meciul cu City, care este demonstrabil ca n-au fost, plus ofsfside la Negredo in faza primului lor gol, asa bataie mai zic si eu. Nu echipele ne bat, arbitrii sunt cei care dau deciziile pentru muntii de bani. Cu Newcastle, Probert a ignorant complet atacul criminal al lui Williamson la Giroud, Tiote a dat in orice a vazut in fata numai in minge nu. Rosicky a luat galben pentru ca a fost la minge inaintea lui Cabaye. De aceea are Arsenal infirmeria plina.

florinb1
florinb1  •  01 Ianuarie 2014, 08:00
Postat de b0gdan_88 pe 31 Decembrie 2013, 00:44

Din pacate doar finalul conteaza si in ultimii 8 ani arsenal nu a contat :)))

In anul calendaristic 2013, Arsenal a luat cele mai multe puncte dintre toate echipele din Premier League - 82. In a doua jumatate a sezonului 2012-2013 a luat 40. Numai United a luat mai multe - 43. Ce spuneai tu cu "finalul nu conteaza"?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează