INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MAN. UNITED 3-0

VIDEO Artiștii » Comeback fulminant al "tunarilor"! Arsenal a dat recital cu Manchester United: 3 goluri în 14 minute

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:00

"Hei, lăsați-mă să scriu un mesaj pe Twitter, nu mai marcați atît de repede!", s-a amuzat Gary Lineker. Cînd voia să comenteze călcîiul lui Alexis, a punctat și Ozil

În plină furtună, criticat de fani și vînat de ziariști, Arsene Wenger a explodat vineri. "O să-mi dau demisia, dar nu cînd vreți voi, ci cînd consider eu", a tunat managerul lui Arsenal. Era într-o situație critică, după înfrîngerile cu Dinamo Zagreb (1-2) și Olympiakos (2-3) din Champions League. Avea nevoie de un răspuns incendiar în fața lui United pentru ca toți contestatarii să uite calamitatea din Ligă. Și a oferit ieri cel mai bun răspund. O victorie fulminantă. 3-0 cu Manchester!

Click aici pentru VIDEO!

"E cea mai bună echipă din Premier"

"Îl admir pe Wenger și îmi place stilul lui Arsenal. Cred că, tactic și tehnic, e cea mai bună echipă din Premier", spunea Louis van Gaal înaintea meciului. Însă, la pauză, managerul "diavolilor" probabil că îi ura pe "tunari" cu jocul lor ultrarapid și combinativ, care îi amețise jucătorii și îi umpluse plasa lui De Gea.

Minutul 6, 1-0. Alexis țîșnește din spatele lui Darmian, fiind primul la întîlnirea cu mingea. Călcîi de artist. De Gea e întins pe jos, cu nasul în iarbă, nici nu vede balonul în poartă.

Minutul 7, 2-0. Sprint Walcott, după o rețea de pase iuți, apoi vîrful frînează brusc și îl eliberează pe Ozil, în mijlocul careului. Șut pe contre-pied, De Gea nu se mai mișcă!

"Boom, boom, boom!"

În acel moment, Gary Lineker se amuza cu iPhone-ul în mînă: "Hei, lăsați-mă să scriu un mesaj pe Twitter, nu mai marcați atît de repede!". A avut timp să prindă următorul gol.

Minutul 20, 3-0. Iarăși Alexis. Se infiltrează printre jaloanele lui Van Gaal și bomba sa rupe plasa la vinclu!

Formidabilă demonstrație de fotbal. Iar cel mai înfocat fan al lui Arsenal, jurnalistul britanic Piers Morgan, a comentat doar atît pe Twitter: "Boom, boom, boom. Strălucitor!"

ARSENAL - MAN. UNITED 3-0

(Alexis 6, 20, Ozil 7)
ARSENAL: Cech - Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Ozil (75 Oxlade), Alexis (81 Gibbs) - Walcott (75 Giroud). Antr. A. Wenger

MANCHESTER: De Gea - Darmian (46 Valencia), Smalling, Blind, Young - Carrick, Schweinsteiger - Mata (82 Wilson), Rooney, Depay (46 Fellaini) - Martial. Antr. L. van Gaal
A arbitrat Anthony Taylor

8 meciurila rînd fără victorie avea Arsenal cu Man. United în Premier înaintea confruntării de ieri (3 egaluri și 5 eșecuri)

0a fost cifra lui Depay în prima repriză: 0 șuturi, o centrări, 0 faze create; a fost schimbat de Van Gaal la pauză

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close