INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REUŞITĂ

VIDEO Aşa ceva nu s-a mai văzut! Un gol fenomenal la fotbal în sală

Hassan Chaito în timpul splendidei acțiuni
Hassan Chaito în timpul splendidei acțiuni

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 04 iunie 2012 16:42

Fotbalul în sală propune tot mai des execuţii ieşite din comun. Unul dintre ultimele exemple îl oferă Hassan Chaito. Altfel un prea puţin cunoscut jucător libanez, acesta a izbutit o fază parcă de pe altă lume în meciul echipei sale, Al Ahed, cu Chinese Taipei.

Vezi jos un video cu senzaţionala acţiune.

Mijlocaş ofensiv, Chaito (23 de ani) a pătruns pe dreapta şi a făcut trei driblinguri similare şi succesive prin care şi-a ameţit adversarul, i-a dat şi mingea printre picioare, apoi a fentat şi portarul şi a marcat. O fază cu adevărat fenomenală!

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
doar_un_fan_fotbal
doar_un_fan_fotbal  •  04 Iunie 2012, 21:42

Fotbalul in sala a fost intotdeauna foarte spectaculos, iar goluri ca acesta se marcheaza destul de des. A fost acu cativa ani un gol fenomenal. Portarul a degajat mingea, iar jucatorul a marcat din foarfeca undeva la marginea careului.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  04 Iunie 2012, 18:30

Pe măsură ce fotbalul tradiţional devine tot mai ermetic, iar jucători ca Neymar ajung să pară mai degrabă circari, fotbalul în sală va începe tot mai mult să câştige în audienţă pentru că ceea ce propune e mult mai alert, mai viu, mai spectaculos, iar sumele care se învârt în jurul lui vor începe să crească şi ele exponenţial.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează