INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG - DORTMUND 2-5

VIDEO Aubang! Reprimit în primul 11, Aubameyang s-a revanșat cu patru goluri și un assist

Aubameyang (dreapta), golul 3 la Hamburg // FOTO Reuters
Aubameyang (dreapta), golul 3 la Hamburg // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2016 00:00

Ziua lui Aubameyang. Patru goluri, un assist și scuze pentru fuga la Milano.

Marți, Aubameyang a dispărut de la Dortmund. A petrecut noaptea la Milano și s-a întors la echipă a doua zi, chiar înaintea meciului cu Sporting, întârziind la reunire. Cum a reacționat Tuchel? Și-a trimis în tribună cel mai bun om. Dar antrenorul l-a iertat apoi. L-a reprimit în lot.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ieri, gabonezul a fost fantastic, câștigând de unul singur partida de la Hamburg. Patru goluri și un assist. Datorită lui, Borussia a câștigat prima oară în Bundesliga după 42 de zile. Timp în care avusese un eșec și 3 egaluri în serie!

"A fost o zi specială pentru mine. Și, dacă tot am înscris 4 goluri, vreau să-mi cer scuze față de colegi și de antrenori", a spus atacantul. "Mi-ai depășit toate așteptările!", i-a răspuns Tuchel.

14goluri (11 în campionat, 3 în Ligă) a marcat Aubameyang în 12 meciuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează