INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

VIDEO Barcelona a cîştigat chinuit a 11-a Supercupă a Spaniei » Primul trofeu important al lui Gerardo Martino

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 29 august 2013 09:36

FC Barcelona a remizat pe Vicente Calderon cu Atletico Madrid, scor 1-1 şi venea la returul de pe Nou Camp cu alte gînduri.

Vezi VIDEO cu rezumatul partidei!

Elevii lui Gerardo Martino nici nu concepeau să nu înscrie, însă au reuşit să cîştige a 11-a Supercupă din istoria clubului graţie golului marcat în deplasare, partida de azi-noapte terminîndu-se la egalitate, 0-0.

Messi şi Neymar au fost titulari pentru prima dată într-un meci oficial. Oaspeţii au terminat meciul cu doi jucători mai puţin, iar Messi a beneficiat de un penalty pe final de meci, dar chiar şi aşa, poarta lui Curtois a rămas intactă, argentinianul lovind bara transversală.

Echipele de start:

Barcleona (4-3-3): Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Fabregas (73 Iniesta) - Sanchez (65 Pedro), Messi, Neymar. Antrenor: Gerardo Martino

Atletico Madrid (4-4-2): Courtois - Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis - Koke (89 Leo Baptistao), Mario Suarez, Gabi, Arda Turan (72 Adrian) - Diego Costa, Villa (84 Rodriguez). Antrenor: Diego Simeone

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (52)
bazileon
bazileon  •  29 August 2013, 15:54

Atletico a jucat brutal, ca si in tur, si ma bucur enorm ca au pierdut trofeul in acest mod. Chiar daca nu-l mai au pe Radamel, puteau incerca, macar cat de cat, sa arate ceva fotbal. Asa s-au facut si de ras, cu eliminarile dupa faulturi cu toptanul si cele enspe linii de aparatori.

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 15:37

deocamdata barca nu joaca cine stie ce ! am asteptari mai mari si ii astept in Romania la meciul cu Steaua !

fanfotbalextern
fanfotbalextern  •  29 August 2013, 14:43
Postat de sasquatchro pe 29 August 2013, 14:37

Mai "mintosule", daca in PL unu' din orice echipa calca adversarul pe spinare cu crampoanele intentionat, isi lua suspentare tot sezonul, ca popa!

Se poate,dar esti convins ca din cauza asta s-a terminat 0-0?Martino de ce era ingandurat la finalul meciului,crezi ca din cauza faulturilor celor de la Atletico?Era mai bine daca aveau 4 eliminati si se termina 5-0,dar cu jocul asta?Barcelona de acum 3 ani castiga meciu' asta cu 4-0.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează