INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA REGELUI

VIDEO Barcelona, aproape de finala Cupei Regelui după 3-1 cu Villarreal în meciul tur » Lionel Messi a ajuns la 11 goluri în 10 meciuri în 2015

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 00:57

Villarreal trecea printr-o perioadă foarte bună, avînd doar o singură înfrîngere în ultimele 20 de partide, iar aceea a fost chiar pe Camp Nou, în La Liga, scor 2-3. Catalanii cîştigaseră 8 dintre ultimele 9 meciuri directe cu "Submarinul galben".

VEZI VIDEO!

Ocupanta locului 2 în La Liga a controlat prima repriză, a avut şi cîteva ocazii, însă golul a venit abia în minutul 41. Messi l-a învins pe Asenjo cu un şut de la 14 metri şi a ajuns la al 9-lea meci consecutiv cu gol pe Camp Nou, fiind cea mai bună serie a sa.

Argentinianul a ajuns totodată şi la 11 goluri în 10 meciuri în 2015. De asemenea, a pus umărul la 50 de goluri ale Barcelonei în acest sezon, a marcat de 34 de ori şi a oferit 16 pase decisive.

A doua repriză a avut un start fulminant. Villarreal a egalat graţie reuşitei lui Trigueros, care a avut parte şi de puţin noroc, Ter Stegen gafînd uluitor.  Doar un minut a rezistat egalitatea pe tabelă pentru că Iniesta a marcat după un un-doi în careul advers. Barcelona a făcut 3-1 după reuşita lui Pique cu capul, care a scăpat de marcajul lui Musacchio.

Catalanii mai puteau înscrie o dată în minutul 71 dacă Neymar nu irosea un penalty. Barcelona este mare favorită la calificarea în finala Cupei Regeului după 3-1 în meciul tur. În cealaltă semifinală se întîlnesc Bilbao şi Espanyol.

Citește și:

Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Media
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul! Două echipe se bat pentru semnătura lui
Superliga
Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul! Două echipe se bat pentru semnătura lui
FCSB și-a prezentat noul atacant: Gigi Becali a reușit transferul dorit
Superliga
FCSB și-a prezentat noul atacant: Gigi Becali a reușit transferul dorit

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (1)
danyun
danyun  •  12 Februarie 2015, 00:33

Messi e geniu....ce pasa a putut sa ii dea lui Suarez...in interior...in careu....asta da fotbalist...pentru pasele astea iubesc fotbalul....doar Zizou si Hagi mai faceau asa ceva....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close