INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO / Barcelona şi-a asigurat titlul de campioană de ziua lui Iniesta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 10:39

Barcelona este campioană matematic, cu două etape înainte de finalul sezonului, avînd şase puncte avans faţă de ocupanta locului doi, Real Madrid. Catalanii au remizat, 1-1, la Levante, goluri marcate de Caicedo (41) şi Keita (27).  Barca a devenit campioana Spaniei pentru a 21-a oară, chiar de ziua lui Andres Iniesta, care a împlinit pe 11 mai 27 de ani.

VEZI AICI REZUMATUL!

VEZI AICI CUM AU SĂRBĂTORIT CATALANII PE GAZON!

"Ne bucurăm foarte mult, a fost un efort imens, acum trebuie să sărbătorim!"
Josep Guardiola

"E o muncă de 9 luni, nu de o zi sau două, acum sărbătorim, ne bucurăm, dar ne gîndim şi la finala de pe Wembley, a Ligii Campionilor"
David Villa

"Se ştie cît de mult contează să cîştigi un titlu, echipa are un merit imens. Trebuie felicitaţi toţi fanii noştri, cei care ne-au susţinut, ei merită acest titlul şi vom ieşi pe străzi pentru a sărbători alături de ei"
Xavi

"După atîta muncă, mă simt foarte mulţumit. Să ne bucurăm cum trebuie de acest titlu!"
Andres Iniesta

"Am fost uniţi tot campionatul, am avut un rival puternic, aşa cum este Real Madrid"
Lionel Messi

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
salaaurel
salaaurel  •  12 Mai 2011, 14:45

Mai bogdano99 daca spui ca ai preferat ,sa te uiti la Brasov -Steaua ,inseamna ca la nivelul asta esti ,recomandare :ramai acolo si lasane-n pace,cu regrete dar ai vorbit despre masina de fotbal,BARCA,care nu-i tot una cu masina de tocat fotbal si fotbalisti Real.

xstream
xstream  •  12 Mai 2011, 10:54

bravo barca! trebuie neaparat sa aducem intariri sezonul urmator! ca nu se mai poate asa..

alexoprica
alexoprica  •  11 Mai 2011, 23:44
Postat de bogdano99 pe 11 Mai 2011, 23:26

eu since am preferat sa vad brasov- steaua . fiindca la levante -barcelona ma plictiseam , a fost un circ nu fotbal, barca a avut posesie 90 la suta cred dar in propria jumatate , la fel ca in meciurile cu real , au sfidat fotbalull , halal campioana ,

ba, mai sunteti frustrati? daca barca a avut 90% cu real in proprie jumatate, de ce nu s-a dus realul sa ia mingea de sus? implicit ar fi insemnat recuperari avnsate care pot creea mai usor ocazii. barcelona a sfidat fotbalul? pai a nu tunde gazonul si o il lasa sa fie la fel de tare ca cimentul e o ofranda pentru fotbal? sa intri la picioare (pepe si carvalho la messi) sa-ti calci adeversarul (arbeloa si marcelo) nu e o sfidare la adresa fotbalului?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează