INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LA GALAXY 3-1

VIDEO Bătălia continentelor » Real Madrid i-a predat o lecţie de fotbal lui LA Galaxy, dar americanii au marcat un gol incredibil!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 11:18

Real Madrid a învins-o pe LA Galaxy cu scorul de 3-1, într-o seară eveniment pentru fotbalul din Statele Unite. Trupa antrenată de Carlo Ancelotti va juca sîmbătă cu Everton, pe Dodger Stadium, în cadrul turneului amical de peste Ocean REZUMAT VIDEO

Argentinianul Angel Di Maria a deschis scorul în minutul 15, după o pasă a lui Cristiano Ronaldo, iar Karim Benzema a realizat o dublă în minutele 51 şi 74! Între cele două goluri ale atacantului francez, Villareal a obţinut reuşita de onoare pentru echipa din Los Angeles, cu un şut extraordinar în vinclu! VIDEO AICI

Bale se alătură echipei blanco
Telenovela Gareth Bale pare să ajungă la final, iar galezul este foarte aproape să se transfere la Real Madrid. Spaniolii de la As au anunţat că Tottenham şi Real Madrid s-au înţeles pentru transferul fotbalistului, iar Bale va fi vîndut pentru o sumă record de 120 de milioane de euro.

Conform sursei citate, totul se va decide în următoarele zile după ce Tottenham va face 2 sau 3 achiziţii. Primul a fost deja perfectat, iar Soldado a semnat cu Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro. Pe lîngă Soldado, londonezii vor să dea lovitura şi să-l ia şi pe Luis Suarez de la Liverpool. DETALII AICI.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  02 August 2013, 23:45

ce gol...

sakazuke
sakazuke  •  02 August 2013, 18:05

bun meciul facut de ISCO......ce pasa la golul 2.:)

fan_stiinta
fan_stiinta  •  02 August 2013, 13:48

nu e cine stie ce... Sincer va zic..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează