INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG - BAYERN 0-3

VIDEO Bayern predator! » Liderul din Bundesliga a trecut cu brio şi peste deplasarea de la Hamburg: 3-0

Bavarezul Alaba (dreapta), dominant, l-a sufocat pe Son, golgeterul lui HSV // Foto: Reuters
Bavarezul Alaba (dreapta), dominant, l-a sufocat pe Son, golgeterul lui HSV // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 noiembrie 2012 23:22

Liderul a băgat Bundesliga iar în depresie cu o evoluţie convingătoare şi o victorie pe măsură. E la 7 puncte de Schalke.

Etapa trecută, cînd Bayern a pierdut acasă cu Leverkusen (1-2), Bundesliga a răsuflat uşurată. Uriaşul din sud, 8 victorii din 8 posibile pînă atunci, fusese oprit din marşul său spre titlu.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul partidei!

Urmăritoarele nu s-au bucurat însă decît o săptămînă. Schalke, cu Marica în teren din minutul 77, a pierdut la Hoffenheim în ultimul minut: 2-3. Eintracht a scos doar un punct la Furth, iar campioana Dortmund la fel: 0-0 acasă cu Stuttgart.

Simţind că e etapa lor, bavarezii au apăsat şi ei pe acceleraţie la Hamburg. Iar acolo unde nu mai cîştigaseră de 6 ani au făcut scor aseară: 3-0, cu supergol Muller. Şi Bundesliga e din nou în depresie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
usera
usera  •  04 Noiembrie 2012, 08:19

Corect gery76! RESPECT BAYERN! RESPECT BUNDESLIGA!

gery76
gery76  •  04 Noiembrie 2012, 05:04

-Cea mai curata echipa economic din fotbalul mondial,un stadion de vis mereu plin,o stare de spirit absolut incantatoare,e o mare mandrie sa ma numar printre suporterii lui Bayern Munchen de peste 25 de ani!!!!! -Si pentru suporterii altor echipe de top ce au aceeasi vechime ,ori chiar mai mare ,din punctul meu de vedere,le doresc aceleasi sentimente pe care le are un fan Bayern ,atunci cand are un avantaj confortabil. - BAYERN UBER ALLES!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează