INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Blitzkrieg » Bayern a ”ucis-o” pe Schalke în 3 minute: 2-0

Muller va puncta pentru 0-2 la capătul unei acțiuni în care i-a lăsat spectatori pe fundașii lui Schalke // Foto: Reuters
Muller va puncta pentru 0-2 la capătul unei acțiuni în care i-a lăsat spectatori pe fundașii lui Schalke // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 septembrie 2012 21:25

Kroos şi Muller au făcut diferenţa într-o repriză secundă în care ”minerii”, fără Marica, accidentat, n-au mai fost în stare să opună nici o rezistenţă.

Bayern îşi continuă marşul prin Bundesliga. Al 4-lea meci, a 4-a victorie. De data aceasta una cu greutate, pe terenul lui Schalke, o contracandidată la titlu. Amîndouă combatantele veneau după confruntări solicitante, în Liga Campionilor, dar numai "minerii" au acuzat efortul de la mijlocul săptămînii. "Bateriile" nu le-au funcţionat practic decît o repriză, prima, timp în care au ţinut-o în şah pe vicecampioana Europei.

VIDEO: Vezi AICI golurile marcate

La reluare n-a jucat decît Bayern. Iar în intervalul a numai 3 minute (55-58) a făcut linişte deplină pe Veltins Arena. Omul zilei, Thomas Muller. Mai întîi i-a pasat lui Kroos pentru 0-1, apoi a punctat el însuşi, la capătul unei splendide acţiuni personale: 0-2.

Scorul putea fi chiar mai mare, dacă acelaşi Muller nu trimitea în bară. Sau dacă Robben, singur cu portarul, prefera o finalizare simplă în locul unui lob pretenţios. Reacţia gazdelor? Zero. Şi Bayern revine pe locul 1, cedat Frankfurtului pentru nici 24 de ore.

5 victorii a obţinut Bayern din ultimele 6 deplasări la Gelsenkirchen. Sezonul trecut cîştigase tot cu 2-0

"În partea a doua ne-am etalat clasa şi am cîştigat. Nu i-am lăsat adversarului nici cea mai mică şansă" (Jupp Heynckes, antrenor Bayern)

HAMBURG - DORTMUND 3-2

Serie frîntă
Incredibila serie a Dortmundului, 31 de meciuri fără eşec, s-a frînt la Hamburg, pe terenul deţinătoarei recordului de imbatabilitate (36). HSV venea după 3 înfrîngeri consecutive în primele 3 etape şi nimic nu prevestea o asemenea explozie în faţa campioanei. Dar, impulsionate de olandezul Van der Vaart, gazdele s-au întrecut pe sine şi au cîştigat, 3-2, la capătul unei reprize secunde nebune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gery76
gery76  •  23 Septembrie 2012, 04:57

-BAYERN MUNCHEN UBER ALLES!!! -THOMAS MULLER NR.1!

emainter
emainter  •  23 Septembrie 2012, 02:34

si daca era marica ce? bate schalke? de ce trebuie mentionat marica ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează