INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Boltă spre Ligă » Lionel Messi e în formă mare înaintea meciului cu Manchester City

Execuţie fără cusur. Messi găseşte traiectoria ideală cu acest lob peste Ruben, portarul lui Rayo // Foto: Guliver/GettyImages
Execuţie fără cusur. Messi găseşte traiectoria ideală cu acest lob peste Ruben, portarul lui Rayo // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 00:13

De sîmbătă, argentinianul este unicul jucător care reuşeşte o asemenea performanţă în Spania, în toate competiţiile. Leo e gata s-o înfrunte pe Man. City, mîine, în turul "optimilor" Champions.

Raţ a realizat acum, chiar fără să joace, ce înseamnă Rayo Vallecano. Noua sa echipă a fost un sparring-partner perfect pentru Messi, Neymar şi Barcelona. 6-0, exact antrenamentul dorit de catalani înaintea ciocnirii de mîine cu Man. City, din Ligă.

VIDEO Vezi AICI golurile

Cu această "dublă", Messi a atins 337 de goluri în 406 partide pentru Barca în toate competiţiile. L-a depăşit pe faimosul Zarra (Bilbao, 336 între 1940 şi 1955), cel care păstrează încă recordul în Primera, cu 251 de reuşite.

Leo are 228, tocmai l-a lăsat în urmă pe Di Stefano şi l-a egalat pe Raul. Încă 7 şi îl întrece pe Hugo Sanchez (locul 2, cu 234 de goluri), încă 24 şi e primul şi în campionat.

Tot sîmbătă, Neymar a revenit la campioana blaugrana după o lună de pauză. A uitat accidentarea la gleznă şi a înscris un gol strălucitor: sprint, dribling şi şut de la 25 de metri în cros sub transversală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
edward_kenway
edward_kenway  •  18 Februarie 2014, 11:05

In seara asta varzelona o sa fie mopul lui City. O sa stearga cu varzelona pe jos. Ahahaha. Sper doar sa nu fie UEFAlona la butoane.

th3dog
th3dog  •  18 Februarie 2014, 09:00
Postat de a.c.a.b_st pe 17 Februarie 2014, 18:16

Mars in mm pe articolele despre real,travestit nesimti ce esti

^ prima oara cand dau like la un comentariu postat de un stelist :))) deci travestita asta intrece orice masura... jet in mm de aici!

sakazuke
sakazuke  •  17 Februarie 2014, 20:44
Postat de sasquatchro pe 17 Februarie 2014, 18:09

Hentai, poti sa te oftici pana la pensie, oricum Messi nu va juca niciodata la Real, si acum sparge recordurile legendelor clubului tau favorit, asa ca taci si sufera! Macar sa ai puterea sa recunosti cruda realitate!

inca unul pe aratura .... sunteti multi acolo ???? si cine ti.a zis ca EU vreau ca messi sa joace vreodata la REAL MADRID ???? bogdanel ......:)) acum vreo 4-5 zile ajunsese el la concluzia ca ,,fanii" ,conducerea sau staful tehnic a lui real madrid regreta ca la transferat pe bale ..:)))) maine o sa ne zica ca real madrid nu are nevoie sa joace cu 11 jucatori...8-9 sunt suficienti :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează