INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO ”Călăul” belgian şi Karate Kid » Hazard e investigat de poliţie şi de Federaţie pentru agresarea unui băiat de mingi

Charlie Morgan, la pămînt, acuză lovitura primită. În medalion, Hazard sare peste victima sa după ce a recuperat balonul  // Foto: AFP/MediafaxFoto +1   FOTO
Charlie Morgan, la pămînt, acuză lovitura primită. În medalion, Hazard sare peste victima sa după ce a recuperat balonul // Foto: AFP/MediafaxFoto

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 21:56

Victima incidentului, petrecut în finalul returului din Cupa Ligii, Swansea - Chelsea 0-0 (2-0 în tur), e copilul unui milionar local şi anunţase că va trage de timp dacă va fi nevoie.

Chelsea e afară din Cupa Ligii Angliei. Modesta Swansea a produs marea surpriză, va juca finala, dar cui îi pasă!? Un moment de nebunie, al lui Eden Hazard, şi un băiat de mingi atipic ţin acum prima pagină a ziarelor britanice.

VIDEO: Vezi AICI incidentul!

Şut în coaste?
Incidentul s-a petrecut în minutul 78. Disperat să recupereze un balon, mijlocaşul albaştrilor l-a lovit cu gheata pe puştiul care, căzut la pămînt, îl acoperea cu tot corpul şi se încăpăţîna să nu i-l returneze. Belgianul a fost eliminat, în timp ce victima se tăvălea pe gazon, acuzînd dureri în zona coastelor!

După meci, cei doi s-au întîlnit la vestiar, au discutat şi s-au despărţit cu o strîngere de mînă. Numai că lucrurile nu s-au oprit aici. Deşi băiatul şi tatăl său n-au depus plîngere, poliţia galeză s-a autosesizat şi a declanşat o investigaţie. Federaţia engleză, la fel. Iar presa a venit ieri cu dezvăluiri-bombă.

Micul milionar
Adolescentul, pe numele său Charlie Morgan, e odrasla unuia dintre directorii lui Swansea, Martin Morgan, om de afaceri a cărui avere este estimată la 50 de milioane de euro. Are 17 ani, mulţi peste vîrsta unui copil de mingi, şi nu avea voie să stea miercuri seară pe margine.

Avea un plan
Dar Charlie trebuia să-şi ducă la îndeplinire planul dezvăluit cu cîteva ore înaintea meciului pe Twitter: "Regele copiilor de mingi s-a întors pentru ultima sa apariţie! E nevoie de mine pentru a trage de timp".

3 etape de suspendare riscă Eden Hazard după incidentul de miercuri seară

"Băiatul de mingi acoperise balonul cu corpul, iar eu am încercat să şutez în minge. Cred că am lovit balonul şi nu pe el. Oricum, îmi cer scuze" (Eden Hazard, atacant Chelsea)

"Singurul lucru pe care i-l reproşez lui Hazard e că nu l-a lovit mai tare pe copilul de mingi" (Joey Barton, mijlocaş Marseille)

"Amîndoi au greşit. Puştiul trăgea de timp, Hazard era frustrat" (Rafa Benitez, manager Chelsea)

"L-am văzut pe Hazard lovindu-l pe băiat în coaste. Nu poţi să-i faci aşa ceva unui copil" (Ashley Williams, căpitan Swansea)

"Cînd va vedea imaginile la TV, Hazard va regreta gestul" (Michael Laudrup, manager Swansea)

"Eu cred că Hazard a lovit balonul. Nu i-a făcut rău copilului. Şi consider că s-a exagerat pe seama acestui incident" (Michael Owen, atacant Stoke City)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
supermandolar
supermandolar  •  26 Ianuarie 2013, 10:24

Prin suspendarea lui Hazard nu se face nimic altceva decât sa se incurajeze nepotismele , fruda , simularea , lasitatea ; pai daca paramatia aia mică planuise totul din capul lucului , era clar ca va incerca sa provoace un incident doar ca sa iasă el in evidență știind ca tati ii va acoperă spatele. Hazard a greșit dar și clubul galez trebuie drastic pedepsit , trebuie sa se dea un exemplu , daca se respecta regulamentul ăla nici nu avea ce caută acolo!! Pentru ca incidentul a avut loc in Anglia și pentru ca patronul lui Chelsea este MILIARDAR sunt sigur ca și piciul ăla rasfațat și provocator va suferi , what goes around cames around !

blaustein
blaustein  •  25 Ianuarie 2013, 15:46

Desi risc sa mi se stearga commentul pt aprecieri rasiste(nu ar fi prima data) sau sa-mi sara unii in cap, trebuie sa spun ca se face tam-tam aiurea prin victimizarea fortata a unora gen pustiulica asta nesimtit si arogant si a unora care se oftica peste masura ca vezi domle le-a spus cineva ca sunt "negrii", de parca nu stiu ce le-a facut.

loco1
loco1  •  25 Ianuarie 2013, 14:19

mi-au sters comentariul prima oara... "copilul" are 17 ani... si faza e ca a anuntat pe twitter inaintea meciului ca o sa faca ceva de genu si Hazard a dat in minge..e adevarat ca l-a atins si pe mistocaru ala mic...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează