INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Căpitanul lui Toșca și-a anunțat coechipierii după un derby nebun: ”Cine pleacă de la petrecere înainte de 5 dimineața, va fi amendat!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 09:45

Betis s-a impus pe terenul rivalei Sevilla, 5-3, după un meci incredibil. Joquin, căpitanul lui Toșca și al lui Betis, și-a anunțat coechipierii după un derby nebun: "Cine pleacă de la petrecere înainte de 5 dimineața, va fi amendat!".

Joaquin, 36 de ani, veteranul lui Betis, a declarat: ”E sărbătoare”. Niciodată, alb-verzii nu mai marcaseră cinci goluri într-un derby. Toșca a fost doar rezervă.

Ce meci pe "Sanchez-Pizjuan"! Și ce păcat că Alin Toșca a fost doar pe bancă! Un asemenea derby andaluz se joacă o dată-n viață. Betis a deschis și închis meciul cu FC Sevilla, marcând din primul minut, după 22 de secunde, și punctând a cincea oară în ultima clipă, în 90+6! Cinci goluri pe terenul rivalei, cum nu se întâmplase niciodată. 

S-a desprins decisiv după o oră de joc, cu două reușite în două minute (63-65). De la 2-2 la 2-4. A condus permanent și a învins surprinzător. La sfârșit, căpitanul Joaquin, 36 de ani, și-a anunțat coechipierii: "E sărbătoare. Cine pleacă de la petrecere înainte de 5 dimineața, va fi amendat!". 

Vezi aici VIDEO rezumatul meciului Sevilla - Betis 3-5

Trist, Montella le-a cerut scuze fanilor roș-albi: "Îmi pare rău". A fost primul meci al italianului în LaLiga ca antrenor al Sevillei. 

8 goluri marcate pe "Sanchez-Pizjuan", record de goluri în derbyul andaluz (maximum erau 7)

0 parade au avut portarii sâmbătă, la Sevilla; au fost opt șuturi cadrate și opt goluri marcate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Ianuarie 2018, 13:55

Din nefericire pentru FC Sevilla, Tosca a fost doar rezerva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează