INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 3-2

VIDEO Cel mai bun din El Clasico n-a fost nici Messi, nici Cristiano » Iniesta, două clipe de Ballon d'Or!

Sergio Ramos cade în plasa întinsă de Iniesta şi îl faultează în careu: penalty! // Foto: AP/Rompres
Sergio Ramos cade în plasa întinsă de Iniesta şi îl faultează în careu: penalty! // Foto: AP/Rompres

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 august 2012 21:15

Mijlocaşul Barcei a decis derbyul: a provocat penaltyul de 2-1 şi a creat acţiunea de 3-1. "Maravilloso", a comentat Mundo Deportivo.

"Geniul din Fuentealbilla", cum îl alintă presa catalană, merită Balonul de Aur. Pentru titlul european şi pentru fiecare apariţie încîntătoare şi eficace de la Barcelona.

VIDEO: Vezi aici fazele meciului!

Joi noapte, Andres Iniesta a fost mai bun şi decît Messi, şi decît Ronaldo. "Exact în momentele fierbinţi, dezechilibrează jocul", l-a descris Mundo Deportivo, după ce mijlocaşul în vîrstă de 28 de ani a dat aripi Barcelonei în prima manşă a Supercupei Spaniei.

Două faze au hotărît acest Clasico.

Minutul 70, 2-1: l-a atras pe Sergio Ramos aproape de colţul careului mic şi, cînd madrilenul s-a repezit, Andres a mutat subtil mingea de pe un picior pe altul, lăsîndu-i fundaşului doar posibilitatea faultului.

Minutul 77, 3-1: dintr-o singură fentă, Albiol şi Khedira au fost depăşiţi, iar Coentrao i-a plonjat la picioare o clipă mai tîrziu. Mingea lui Iniesta era deja la Xavi, singur cu portarul.

Ultima acţiune, o extraordinară combinaţie de viteză, tehnică şi inteligenţă.

"Chiar şi Michael Laudrup, idolul lui Iniesta, ar fi fost invidios pentru jocul de joi al catalanului. Pur şi simplu minunat" (Mundo Deportivo, cotidian spaniol)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
rsalexander
rsalexander  •  25 August 2012, 12:57

Merita cu siguranta balonul de aur...

athos2175
athos2175  •  25 August 2012, 10:56

In sfarsit un mare jucator incepe sa primeasca ceea ce merita..De ani buni,face tot jocul Barcei ,dar a stat mult timp,pe nedrept,in umbra lui Messi sau a lui Xavi.Merita cu prisosinta balonul de aur,e o incantare sa-l vezi jucand ,si ,din punctul meu de vedere este cel mai complet fotbalist la ora actuala.Pe langa capacitatile sale tehnice,ceea ce apreciez la el este inteligenta in joc,solutiile alese de el sunt mereu surprinzatoare,geniale.Sper sa se retraga pe la 40 de ani...

cute_man
cute_man  •  25 August 2012, 09:40

Sunt 3 lucruri sigure in lumea asta:moartea,impozitele si pasele lu' Iniesta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează