INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Cele două Borussii s-au anihilat reciproc: 1-1 » Bayern a redevenit lider

Bavarezul Ribery (în roşu) nu a putut fi oprit ieri decît prin fault
Bavarezul Ribery (în roşu) nu a putut fi oprit ieri decît prin fault

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 10:27

Munchenezii, 4-1 cu Werder, au profitat de egalul de la Monchengladbach şi-au revenit pe primul loc.

Bayern a fost marea beneficiară a celor două "şocuri" de ieri din Bundesliga. Cel mai important, a ieşit din criză. Şi nu oricum, ci printr-un consistent 4-1 cu Werder în derby-ul Nord-Sud al Germaniei. O victorie cu greutate, în condiţiile în care bavarezii nu mai cîştigaseră acasă în faţa echipei lui Thomas Schaaf de cinci meciuri (o înfrîngere, patru remize)!

Punctele obţinute într-un meci decis pe final, cînd oaspeţii n-au mai rezistat presiunii şi-au gafat în lanţ, fiind sancţionaţi cu două penalty-uri şi-o eliminare (Hunt), au propulsat-o pe Bayern în fruntea ierarhiei. O revenire, de fapt, favorizată şi de remiza din celălalt derby, Gladbach - Dortmund 1-1. Campioana a deschis scorul şi putea "ucide" meciul în mai multe rînduri. N-a făcut-o şi-a plătit.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul de la Monchengladbach - Dortmund- 1-1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
luxantty
luxantty  •  04 Decembrie 2011, 12:54

aveti o gresala gramaticala, mare. corectati-o!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează