INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Chelsea K.O.! » Campioana Angliei nu se regăsește: 0-3 în derby-ul cu City

Kompany, dreapta,
Kompany, dreapta, "ucide" derby-ul de pe "Etihad": 2-0

Articol de - Publicat luni, 17 august 2015 00:00

Campioana nu și-a găsit în nici un moment forma din sezonul trecut și putea pierde la o diferență mult mai mare dacă nu erau intervențiile portarului Begovici.

" Chelsea va parca autobuzul în poartă", profețea managerul lui City, Pellegrini, înaintea fluierului de start. Omologul Mourinho a "mușcat" momeala și, orgolios cum e, a vrut să-i demonstreze că n-a venit pe Etihad doar să se apere. Iar Chelsea a jucat mai deschis ca niciodată. Ai fi crezut că la albaștri e "Ziua porților deschise".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Însă de bulevardele largi dintre apărătorii campioanei, "cetățenii" n-au profitat decît o singură dată în prima parte. Repriză care a fost practic un duel Aguero - Begovici. Argentinianului i-au trebuit cinci ocazii, prima în secunda 20, ca să-l bată pe portarul de rezervă al lui Chelsea: șut de la 12m, la colț, dintre doi fundași, Terry și Cahill, complet năuciți. Putea fi chiar 2-0 la pauză dacă Mangala, din 6-7 metri, nu relua "afară".

Terry n-a mai ieșit de la vestiare, accidentat, iar Chelsea a încercat să replice. Dar a fost mai mult un foc de artificii. Un gol anulat lui Ramires, pentru un ofsaid la limită, și primul șut pe poartă abia în minutul 70, la ocazia lui Hazard din 6-7 metri. Situație în care City i-a dat lovitura de grație. Două pumnale înfipte drept în inimă, de Kompany (79) și de Fernandinho (88). 3-0! Chelsea, K.O.!

"Chelsea a fost mai bună în repriza secundă. Dar City a speculat prompt greșelile jucătorilor mei"
Jose Mourinho, manager Chelsea

28 de meciurifără eșec în Premier avea Chelsea de-a lungul timpului în luna august. Seria s-a rupt aseară    

CRYSTAL PALACE - ARSENAL 1-2: Și-au spălat păcatele

"Șifonați" de West Ham, care le-a administrat un 2-0 sec pe Emirates, în prima etapă, "tunarii" și-au împăcat fanii ieri: 2-1 contra lui Crystal. Giroud a deschis scorul, cu un voleu din careu, iar Ward l-a învins pe Cech cu un șut la colțul lung, jos, pentru 1-1 (28). Crystal a avut șansa lui 2-1 imediat după reluare (bară), dar golul a picat la poarta cealaltă: autogol Delaney, 1-2.

SUNDERLAND - NORWICH 1-3: Panti, băgat în ședință

Managerul lui Sunderland, Dick Advocaat, a luat foc după eșecul cu Norwich, 1-3, al doilea în tot atîtea etape. "Ceva nu-i în regulă! Unii jucători fac gafe impardonabile la acest nivel. Trebuie să discutăm!", a spus olandezul, care ieri și-a băgat jucătorii în ședință. Pantilimon a greșit și el, la golurile unu și trei, iar cotidianul Daily Mail l-a notat cu 4,5.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
pma77
pma77  •  17 August 2015, 12:23

o sa-si revina ca doar e chelsea nu fcsb :))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 August 2015, 11:43

Ii stoarce Eva de energie, cum sa mai poata juca?!:)))))))))

wwerko80
wwerko80  •  17 August 2015, 11:32

Asta se intampla cand Chelsea joaca deschis, o ia pe coaja rau. Dupa ce joci inchis 3-4 sezoane, e greu sa te adaptezi si sa joci deschis, mai ales cand experimentezi aceasta tactica necunoscuta(ma refer la orice tactica inafara de autobuz) intr-un meci cu CITY. Si bine inteles, Chelsea a fost mai buna numai ca City a speculat GRESELILE jucatorilor lui. Clar, niciodata Mourinho nu o sa piarda pe merit. Echipa a mers tun mai putin greselile si medicii care respecta regulile. Un gunoi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează