INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO City predă titlul » Învinsă de Everton, 0-2, campioana s-a distanţat la 15 puncte de Man. United

Osman, dreapta, deschide scorul pentru Everton. Era minutul 32 +1   FOTO
Osman, dreapta, deschide scorul pentru Everton. Era minutul 32

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 22:05

Echipa lui Mancini a pierdut şi ultima ocazie de a se mai agăţa de lider pe finalul campionatului.

Mai sînt 9 etape de jucat în Premier, dar ce mai contează?! Man. City parcă se grăbeşte să-i predea titlul marii rivale United, ca şi cum ar vrea să scape de-o povară pe care a dus-o cu greu întreg sezonul.

Ieri, la Liverpool, cu Everton (0-2), s-a văzut de la o poştă că jucătorii lui Mancini şi-au pierdut definitiv speranţele. Iar dacă "centralul" Probert nu le-ar fi privat pe gazde de-un gol, anulat eronat lui Mirallas, pentru ofsaid, şi de un penalty, fault Nastasici la Fellaini, scorul la pauză putea fi mai mare de 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

City şi-a recăpătat întrucîtva interesul pentru joc pe la jumătatea reprizei secunde. Tevez şi Zabaleta au eşuat însă în faţa portarului Mucha. Probert le-a refuzat apoi oaspeţilor un 11 metri, la henţul lui Fellaini în careu, şi în prelungiri, cînd luaseră cu asalt careul advers, Jelavici i-a executat pe contraatac: 2-0.

Intrus printre "cetăţeni"
Apariţie inedită la încălzirea dinaintea meciului. Umoristul englez Simon Brodkin s-a echipat ca jucătorii lui City şi a apărut alături de ei pe gazon. "Cetăţenii" s-au amuzat, dar nu şi stewarzii, care l-au scos rapid de pe teren (foto 2).

15 puncte sînt acum între City şi liderul Man. United, care aseară a învins-o pe Reading cu 1-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  17 Martie 2013, 12:05

Cind pierzi nu te poti distanta...

raulviola21
raulviola21  •  17 Martie 2013, 11:47

Era greu de crezut ca MU poate pierde titlul in fata cetatenilor doua sezoane la rand. Pe asta m-am bazat la inceputul campionatului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează