INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - REAL MADRID

VIDEO Continuă urmărirea Barcelonei! Cristiano Ronaldo a bătut-o de unul singur pe Sevilla cu un hattrick de senzație

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2015 22:51

Real Madrid continuă seria de urmărire a Barcelonei după victoria împotriva celor de la Sevilla, chiar pe terenul acestora, scor 3-2. "Galacticii" au ajuns la a 7-a victorie consecutivă în La Liga și s-au apropiat din nou la două puncte de catalani.

VEZI VIDEO

Andaluzii veneau după o serie incredibilă de zece etape fără înfrângere şi se află la egalitate cu contracandidata la locul de UEFA Champions League, Valencia.  Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 36 cu o lovitură de cap, iar peste doar un minut a majorat diferența cu un gol din apropiere cu talpa.

Carlos Bacca a redus din diferență în prelungirile primei reprize după o reușită din penalty. Același Cristiano Ronaldo a refăcut diferența de două goluri în minutul 68 cu o superbă lovitură de cap. Ibarra a reaprins speranțele andaluzilor în minutul 78 după ce a marcat cu un șut din centrul careului. Sevilla n-a mai avut însă puterea de a mai marca o dată, chiar dacă ocazii au existat.

După cele 35 de etape atît Barcelona cît și Real Madrid au reușit să marcheze cîte 105 goluri. Cristiano Ronaldo este lider în clasamentul golgheterilor cu 42 de goluri, iar Messi e pe 2 cu 40. Totodată starul protughez l-a depășit pe Di Stefano la numărul de hattrick-uri, avînd 29 în acest moment. 

Sevilla nu mai pierduse acasă la un meci de campionat din februarie 2014, scor 1-4 cu Barcelona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
855979081137440
Gabi Nastasiu  •  03 Mai 2015, 13:51

" o bate de unul singur" ...de aia e plina tara de copii cretini care cred ca daca ai dat 3 goluri ai batut de unul singur, de la titluri tampite. Centrarile alea puse pe cap in careul mic au venit din senin? Ce mare efort a depus pentru golurile alea si in general de-a lungul meciului ronaldo?

andrei.33
andrei.33  •  03 Mai 2015, 04:34
Postat de valyomanyd pe 03 Mai 2015, 02:47

Sa inteleg ca esti in Barcelona si stii ce si cum ? Sau ai "surse " ???

S-au facut declaratii despre influenta lui Messi atat la club cat si la nationala. Nu "surse" ci persoane reale. Ronaldo se da in stamba pe teren unde n-ai cum sa negi ce vezi, Messi o face in spatele usilor inchise ca apoi naivii (ca tine) sa creada imaginea care ti-o vinde tie.

valyomanyd
valyomanyd  •  03 Mai 2015, 02:47
Postat de andrei.33 pe 03 Mai 2015, 00:09

Ronaldo nu e simpatic dar macar e onest. Isi arata adevarata fata mereu. Nu-si ascunde ambitiile sau frustrarile. Messi insa e un individ foarte fals, care se da modest in public dar de fapt ascunde un orgoliu cu mult mai mare si mai periculos decat Ronaldo. Cristiano devine antipatic pe teren si il huiduie uneori tot stadionul la un meci in deplasare, in vreme ce Messi face si desface in afara stadionului, da afara antrenori, jucatori, schimba selectioneri, te injunghie pe la spate, face fix ce vrea ego-ul lui. Personal prefer un antipatic ca Ronaldo decat o *** ca Messi.

Sa inteleg ca esti in Barcelona si stii ce si cum ? Sau ai "surse " ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează