INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVERKUSEN - WOLFSBURG 4-5

VIDEO Crimă şi pedeapsă » Thriller pe BayArena, în ”Ziua Porţilor Deschise”: 9 goluri la Bayer Leverkusen - Wolfsburg!

Articol de - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 20:24

În rolurile principale au fost sud-coreeanul Son (Bayer), hat-trick, şi olandez Bas Dost, cu 4 reuşite în contul ”lupilor”

0-3 la pauză şi o repriză secundă de-a dreptul halucinantă: 1-3, 2-3, 2-4, 3-4, 4-4 şi 4-5 în ultima secundă! Ieri, în meciul Leverkusen - Wolfsburg, a fost "Ziua Porţilor Deschise". Cu execuţii de excepţie, cu ratări, dar şi cu gafe monumentale ale ambilor portari, Leno, respectiv Benaglio.

Click aici pentru VIDEO!

În nebunia de pe BayArena, doi jucători au ieşit în faţă. Olandezul Bas Dost, care a făcut ce-a vrut cu apărarea "farmaciştilor": 4 goluri! Iar de partea cealaltă sud-coreeanul Son, cu o "triplă". "Lupii" rămîn astfel în plasa liderului Bayern, dar Leverkusen tremură înaintea duelului din "optimile" Ligii, miercuri, cu Atletico.

HOFFENHEIM - STUTTGART 2-1
Învinşi în ultima secundă!
VfB Stuttgart a fost la cîteva secunde de a obţine un punct la Hoffenheim. Dar l-a scăpat printre degete în prelungiri, cînd Rudy a găsit drumul spre 2-1 printre picioarele portarului Ulreich. Maxim (curtat iarăşi de Swansea) a fost introdus în minutul 69 la oaspeţi, însă n-a reuşit nimic: 11 contacte cu balonul, 8 pase, dintre care 5 reuşite.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează