INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Cristiano Ronaldo a devenit cel mai dur critic al Realului: ”N-avem voie să pierdem aşa!”

După eliminarea de la Cordoba și două etape de suspendare, Ronaldo (dreapta) a fost ușor anihilat
După eliminarea de la Cordoba și două etape de suspendare, Ronaldo (dreapta) a fost ușor anihilat

Articol de - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 februarie 2015 22:55

CR7 a admis că ”am jucat prost din apărare pînă-n atac. Echipa e departe de forma sa cea mai bună. Atît fizic, cît şi psihic”.

O umbră pe teren, la revenirea după suspendare, Cristiano Ronaldo s-a întrecut pe sine după fluierul final al dezastrului suferit de Real pe " Calderon", 0-4 cu Atletico. Mai întîi i-a căşunat pe un reporter TV prea insistent, "Tu nu eşti prea inteligent, nu?", apoi a măturat pe jos cu propriii coechipieri, fără a se menaja nici pe sine.

VIDEO Umiliţi pe "Vicente Calderon" » Fără Sergio Ramos şi Pepe, Real Madrid a fost distrusă de Atletico, scor 0-4

"Am jucat foarte prost. Începînd din apărare şi pînă-n atac. Nimic n-a mers. E o zi pe care trebuie s-o uităm cît mai repede. Real Madrid n-are voie să piardă în faţa nimănui cu 4-0", a punctat CR7. Şi nu s-a oprit aici: "Echipa e departe de forma sa cea mai bună. Atît fizic, cît şi psihic. Nu trebuie să ne căutăm scuze. E timpul să ridicăm capul fiindcă mai sînt multe meciuri de disputat".

I-a trecut repede
La cîteva ore după umilinţa cu Atletico, Ronaldo s-a revăzut cu coechipierii la petrecerea prin care a marcat împlinirea vîrstei de 30 de ani. CR7 a sărbătorit într-un restaurant de lux din Madrid, în compania a 150 de invitaţi. La un moment dat a şi urcat pe scenă, unde a cîntat alături de interpretul columbian Kevin Roldan. Vezi VIDEO!

64 de ani erau de cînd Real nu mai pierduse tur-retur în campionat în faţa rivalei Atletico

27 de ani trecuseră de cînd galacticii mai primiseră 4 goluri într-un derby cu "plăpumarii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează